15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZE DUA « Kırşehir Gerçek Gazete

27 Nisan 2024 - 00:41

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZE DUA

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZE DUA
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2023 - 17:09

KIRŞEHİR ABDULKADİR GEYLANİ VAKFI

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN DUA

Hep birlikte Allah’ın ipine sımsıkı yapışın; bölünüp parçalanmayın. Allah’ın size olan nimetini hatırlayın. Hani siz birbirinize düşman idiniz de Allah gönüllerinizi birleştirdi ve O’nun nimeti sayesinde kardeş oldunuz. Siz bir ateş çukurunun tam kenarında iken oradan da sizi Allah kurtarmıştı. İşte Allah size âyetlerini böyle açıklıyor ki doğru yolu bulasınız. (Âl-i İmrân 103)

Başta 15 Temmuz Şehitlerimiz olmak üzere geçmişten günümüze vatan, millet ve mukaddesat uğruna fedayı can eyleyen aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla yâd ediyoruz.

Rabb’imiz! Onları yüce makamlarına kabul buyur ve cennetinde en güzel nimetlerle mükâfatlandır.
Onların aziz hatıralarını daima yaşatmak ve emanetlerine layık olmak için gücümüzü artır.

Rabb’imiz! Vatanımızı ve milletimizi başta fetö terör örgütü olmak üzere tüm terör örgütlerinden muhafaza eyle, istiklalimize ve istikbalimize göz dikenlere hiçbir zaman fırsat verme.

Bölünüp parçalanmaktan, dağılıp bozulmaktan bizleri muhafaza eyle. Birlik ve beraberliğimizi daim eyle.
Dinimizin ve Vatanımızın bekası, milletimizin huzuru ve selameti için mücadele eden ordumuzu, güvenlik güçlerimizi, sağlık çalışanlarımızı vb. sen muhafaza eyle. Nusretinle yardım eyle.

Mazlumların umudu, gariplerin yurdu cennet vatanımızı ve aziz milletimizi her türlü tehlikeden koru
Göğsünü siper etmekten geri durmayan bu necip milletimize asla zeval verme, milletimizi mahzun etme, rahmetinle muamele eyle

Aziz şehitlerimizin hürmetine bizleri, ülkemizi, milletimizi, İslâm beldelerini ve tüm dünyayı her türlü savaştan, afetten, fitneden, fesattan muhafaza eyle.

Devletimizi, milletimizi payidar eyle.

Rabbimiz! Girilecek yere doğrulukla girmemizi, çıkılacak yerden de doğrulukla çıkmamızı sağla, bize tarafından yardımcı bir güç ver!

“Ey Rabbimiz! Bize katından bir rahmet ver ve içinde bulunduğumuz şu durumda bize kurtuluş ve doğruluğa ulaşmayı kolaylaştır”
… Amîn!

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.