Umudun Yeşerdiğini Hep Birlikte Göreceğiz… « Kırşehir Gerçek Gazete

3 Mayıs 2024 - 09:01

Umudun Yeşerdiğini Hep Birlikte Göreceğiz…

Umudun Yeşerdiğini Hep Birlikte Göreceğiz…
Son Güncelleme :

08 Ocak 2019 - 12:49

CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayımız Selahattin Ekicioğlu görüştüğü tüm hemşehrileriyle, tüm sivil toplum kuruluşlarıyla, tüm oda, sendika ve derneklerle Kırşehir için hep birlikte, ortak aklı da kullanarak birlikte hareket etmenin önemini vurguluyor.

Görüşme ve ziyaretlerinde yoğun katılım ve destekle karşılaşan  Belediye Başkan Adayımız Selahattin Ekicioğlu yüklenmiş oldukları sorumluluğun bilincinde olduklarının altını çizerek artık Kırşehir’in her alanda daha ileri noktalara taşınması vaktinin geldiğini ve bunu da Kırşehi’de yaşayan tüm kesimlerle birlikte başaracaklarını dile getirdi.

31 Mart 2019 seçimlerinde Kırşehir halkının oylarıyla Belediye Başkanı seçilmesi halinde hep birlikte Kırşehir’i yöneteceklerini ifade eden Belediye Başkan Adayımız Selahattin Ekicioğlu şehrin sorunlarının tespiti noktasında tüm parti örgütü ve proje ekiplerinin sahada olduğunu dile getirerek önümüzdeki günlerde projelerini de sırasıyla kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi.

Şehrin geleceği ve halkımızın mutluluğu için çalışacaklarına söz veren Belediye Başkan Adayımız Selahattin Ekicioğlu bu şehir’de yaşanan herkesin şehrimizin gelişimi noktasında sorumluluğu olduğunu belirterek Kırşehir’de yaşayan güzel insanlara, gençlere, kadınlara, gülen yüzlü çocuklara herkese ama herkese daha yaşanılır bir Kırşehir sözü verdi.

Kırşehir’in etkin, planlı ve ekonomik gelişimini hızlandıracak projelere ihtiyacı olduğunu belirten Ekicioğlu çok farklı alanlarda çok sayıda vatandaşın, gencin proje ekibine kendi isteklerince dahil olduklarını belirterek yaşanabilir yarınlara hazırlandıkları müjdesini verdi.

Belediye Başkan Adayımız Selahattin Ekicioğlu “Kırşehir için umudu birlikte ekeceğiz!” diyerek 31 Mart 2019 seçimlerinde bu umudun yeşerdiğini ve geliştiğini hep birlikte göreceklerinin altını çizdi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.