İhtiyacımız olan tek şey “Sevgi” « Kırşehir Gerçek Gazete

29 Nisan 2024 - 01:46

İhtiyacımız olan tek şey “Sevgi”

İhtiyacımız olan tek şey “Sevgi”
Son Güncelleme :

03 Şubat 2019 - 12:22

CUMHURİYET HALK PARTİSİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SELAHATTİN EKİCİOĞLU KIRŞEHİR HALKI VE ESNAFIYLA YAPTIĞI GÖRÜŞMELERDE PROJELERİNİ ANLATIYOR

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EKİCİOĞLU  “TOPLUMA ROL MODEL OLMAK ZORUNDAYIZ. SEÇİLDİĞİMDE HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM” DEDİ.

            Cumhuriyet Halk Partisi Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu Kırşehir Milletvekili Dr. Metin İlhan, CHP İl Başkanı Eczacı Baran Genç ve İyi Parti İl Başkanı Müfit Göçen ile birlikte Kırşehir esnafıyla görüşmelerinde şehrin sorunlarını birlikte çözmek için bilgi alışverişinde bulunuyor. 

MİLLETVEKİLİ METİN İLHAN: SELAHATTİN BAŞKANIMIZIN 70 TANE PROJESİ VAR. BU 70 PROJEYİ DE BİR BİR HAYATA GEÇİRECEĞİZ!

             Cumhuriyet Halk Partisi Kırşehir Milletvekili Metin İlhan yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

                        Aday gösterildiğinden günden beri Kırşehir’i karış karış gezerek tüm halkla iç içe, birebir temaslarda bulunarak Kırşehir’in bütün dertlerini sorunlarını dinleyerek taşın altına elini sokması gerekiyordu ve bunu yaptı, Pazar yerini gezdiğimizde bize karşı müthiş bir sevginin oluştuğunu gözlemledik Selahattin başkanımızın 70 tane projesi var. Bu 70 projeyi de bir bir hayata geçireceğiz. Sanayi bölgesi de çok sıkıntılı bölgelerimizden biri haline gelerek adeta mahrumiyet bölgesi haline dönüşmüş. Herkesin ağzında bir söz var. Biz Selahattin Ekicioğlu’nu başkan olarak görmek istiyoruz diyor.” dedi.

 BARAN GENÇ: ARTIK SOSYAL PROJELERLE UĞRAŞALIM!

             Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Şeref Baran Genç yaptığı açıklamada “Burdur Belediyesi kendi duraklarını kendileri üretir hale gelmiş. 120 trilyon borçtan 5 yılda 10 trilyona kadar düşürmüş ve dünyanın yatırımını yapmışlar. Hepsi de sosyal projelere harcama yapılmış. Kırşehir’de ise 3 tane cadde var. 30 yıldır kaldırım yapılıyor. Artık bırakalım bu işi. Artık sosyal projelerle uğraşalım. Arka mahallelere çalışalım. Otopark projesi yapalım. Eğer yetkiyi Cumhuriyet Halk Partisine verirseniz ‘’martın sonu bahar olacak’’ bundan hiçbir vatandaşımızın şüphesi olmasın dedi.

MÜFİT GÖÇEN: SELAHATTİN EKİCİOĞLU’NA GÜVENDİĞİMİZ İÇİN CANI GÖNÜLDEN BU OLUŞUMUN İÇİNDE YER ALDIK. BİRLİKTE BİR ŞEYLER YAPMAK İSTİYORUZ! 

            İyi Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen açıklamasında şunları söyledi:

            “Özünde dürüst insanları desteklememiz lazım. Partilerimizin bir anlaşması var. Bunda bizimde bir tuzumuz var. Selahattin başkanla biz eski bir arkadaşız. Ticaret odasında beraber görev yaptık. Kendisi yönetim kurulundayken ben oda başkanıydım. Benden sonra Selahattin Bey başkanlığa geçti. Kendisinin üst kurul delegesi olarak devam ettim. Daha sonra Selahattin Bey başkan oldu bende geri çekildim. Birbirimizi tanıdığımız için onlara güvendiğimiz için iş birliği yapmamızda kanaat getirdik. Partimin menfaati Kırşehir’in kazanmasından geçiyor. Bunun için biz Selahattin beye güvendiğimiz için canı gönülden bu oluşumun içinde yeraldık. Birlikte bir şeyler yapmak istyoruz”           

 

SELAHATTİN EKİCİOĞLU: HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM, KIRŞEHİR’İ BERABER YÖNETECEĞİZ!

 

             Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu’ da açıklamasında şunları söyledi:

            “Topluma rol model olmak zorundayız. kamuoyuyla yaptığımız görüşmelerde siyasette de olmamız gerektiği sonucu çıktı ve başkan adayı olarak yola çıktık. Seçildikten sonra sadece CHP ve İyi Parti’nin değil herkesin belediye başkanı olacağım.

 

Aday olduğumdan beri söylüyorum. Şehri beraber yöneteceğiz. Biz kenti Kırşehir ile yöneteceğiz. Belediyeciliği üretime yönlendirmek zorundayız. Dünyanın üretimi Çin’de. Üreten değil tüketen toplum haline geldik. Çin pazarı ile nasıl rekabet edeceğimizi anlatacağız. Belediyemiz güzel bir sistem uyguladı. Otobüs sistemi. Güzel tebrik ediyoruz. Ulaşım sisteminin daha güzel bir safhaya ulaşması için her türlü proje ve destek çalışmalarımızda hazır. Kentte kayıtlı hiçbi

 

r turizm belgemiz yok. Turizm sektörünü de canlandırıp geliştirmek zorundayız. Üreten toplum mutlu toplumdur. Eğer üretmiyor da tüketiyorsak hepimizin suratı asıktır. Eğer belediyede bana yetki verdiğinizde şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğimi söz veriyorum. Bizim herkesin önerisine ihtiyacımız var. Ben sizlere güveniyorum. Birbirimize güvenerek başarıya ulaşabiliriz’’ dedi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.