MHP Partiler üstü projelerini tanıttı. « Kırşehir Gerçek Gazete

10 Mayıs 2024 - 14:59

MHP Partiler üstü projelerini tanıttı.

MHP Partiler üstü projelerini tanıttı.
Son Güncelleme :

17 Şubat 2019 - 14:33

Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir Belediye Başkan Adayı Onur Köksal, Cumartesi günü Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen Proje Tanıtım programında projelerini tanıttı.

MHP Genel merkezi’nden MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevin Taşlıçay, Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, İlçe Belediye Başkan adayları ve çok sayıda ülkücü katıldı.

Toplantıdaki siyasi konuşmaların ardından projelerini açıklayan MHP Kırşehir Belediye Başkanı Onur KÖKSAL, Kırşehir’de herkes siyasetini MHP üzerinden yapmaya çalışıyor. Onlara diyorum ki kimse MHP üzerinden siyaset yapmasın. Öyle bir tokat yerler ki yerlerinden kalkamazlar diye başladığı konuşmasına şöyle devam etti: “Biz bu yola çıktığımızda 80’e yakın çoğu profesör ve doçentten oluşan yatırım ve uzman bir ekip ile Kırşehir ‘i mercek altına aldık. Çıkış sloganımız, ’40 proje 20 bin istihdam’ oldu. Yanı başımızdaki iller Aksaray, Kırıkkale, Nevşehir, Konya, Kayseri, Yozgat arasında sıkışmış  kalmış olan Kırşehir’in kaderi bu değil, değişmelidir. Bu seçim Kırşehir’in kaderinin seçimidir. O yüzden bu seçimde partiler üstü bakarak, projeler yaptık.” dedi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.