İYİ Parti Meclis Üyelerini Tanıttı… « Kırşehir Gerçek Gazete

28 Nisan 2024 - 22:54

İYİ Parti Meclis Üyelerini Tanıttı…

İYİ Parti Meclis Üyelerini Tanıttı…
Son Güncelleme :

09 Mart 2019 - 14:19

İYİ Parti Kırşehir İl Başkanlığı belediye meclis üyelerini tanıttı.

İYİ Parti seçim bürosunda yapılan kahvaltılı toplantıda Kırşehir ve ilçelerdeki belediye meclis üyesi adayları basınla tanıştırıldı.

İyi Parti İl Başkanı Müfit Göçen toplantıda yaptığı konuşmasında tüm adayları sağduyuya çağırarak yukarıdaki tansiyonun  Kırşehir’de yaşanmamasını istedi.

Başkan Göçen konuşmasına şöyle devam etti: “Kırşehir’de hedefimiz siyaseten insanları bir araya getirmek yakınlaştırmak ve hizmet edebilmektir. Ancak burada önemli bir hadiseyi de anlatmak istiyorum.Türkiye çok önemli günlerden geçiyor.İnsanlar mahalli seçimleri yapmak için sandık başına gidecek. Şurada 20 gün kaldı, adaylar bu şehir için neler yapacağını anlatacaklar. Tepeden bir takım insanlar ise ellerini uzatarak bizim arzu etmediğimiz  gergin konuşmalara şahit oluyoruz. Halbuki  ülkemizde güzel şeylerin konuşulması gerekirken  maalesef konuşacak bir şeyleri olmayanlar illet zillet diye sallayıp duruyorlar. Yukarıda çok ciddi şeyler oluyor. bunlar hoş değil. Ben ve arkadaşlarım bunları ciddiye almıyoruz.

Bizlerden hangimiz vatanını sevmiyor ki, hangimiz askerliğini yapmadı  ki, Hangimiz vergisini ödemedi ki, hangimiz ülke için zararlı işlerler uğraştı ki? Bizler ne istediler vermedik ki diyenlerden olmadık. Bizler Devletin imkanlarını bunlara sunmadık ki,Bu ülkenin parçalanmasını isteyenlerin paçavralarını göndere çekmedik ki, Bu insanlarla Oslo’da görüşmedik ki, bunlara Sarayların kapısın açmadık ki. Bunlar yanlış politikalar. Bunlar tüm Türkiye’de ki  bizleri kapsayan insanlara  illet zillet demek ayıp.

Kırşehir’e gelince ; Kırşehir’de çok şükür güzel çalışmalar var, Elbette katılmadığımız yönler var.Ancak, Ak Parti olsun MHP olsun, CHP ile beraber İYİ partinin olduğu Millet İttifakı adayının  birbirlerine karşı sert söylemlerinin olmaması herkesi sevindiriyor. Birbirimize hakaret etmekle bir yere varılmayacağını herkes görüyor.

1 Nisan’da sonuç ne olursa olsun 140 bin kişi yine bir arada yaşayacağız. Yine güncel hayatımızı sürdüreceğiz. Oy vermeyenler belediyeye gitmeyecekler mi? tabiki gidecekler. Bazı insanlar tansiyonu yükseltmek istiyorlar. bunlara izin vermemeliyiz. Bizler ötekileştirmeye kesin kez karşıyız.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.