Şehitlerimize Saygı Gösterilmeli « Kırşehir Gerçek Gazete

20 Nisan 2024 - 02:49

Şehitlerimize Saygı Gösterilmeli

Şehitlerimize Saygı Gösterilmeli
Son Güncelleme :

19 Mart 2019 - 12:40

18 Mart Çanakkale Şehitleri  Günü anma proğramı gereği ilimizde düzenlenen etkinliklere tüm siyasi parti temsilcileri ve belediye başkan adaylarının katılmasına rağmen Ak Partili  Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’nin katılmaması tepkilere neden oldu.

Bilindiği üzere 15 Temmuz Darbe girişimi sırasında da Cacabey Meydanında bulunmayan Yaşar Bahçeci’nin seçim çalışmaları nedeniyle Çanakkale Şehitleri  Günü ‘ne katılmadığı öğrenildi. Tüm Türkiye’de üst düzeydeki temsil heyetleri ile anılan Şehitler Günü’ne gereken ihtimamı göstermediği için  Bahçeci’ye Vatan için canını feda eden, Çanakkale’de, 15 Temmuz’da göğsünü siper eden sehitlerimizin hiç mi önemi yok.

Seçim çalışmaları mı önemli yoksa bu vatan topraklarını savunan binlerce şehidimiz mi önemli. Bu Anma proğramına  katılma gerekçesi insanlarımıza inandırıcı gelmiyor. Her ilde tüm parti belediye başkan adayları tek yürek olup şehitlerimizi beraber anarken, Yaşar Bahçeci’nin bu anma törenlerine katılmak istemesinin bir başka gerekçesini de diğer parti belediye başkan adayları ile bir araya gelmekten çekinmesi olarakta görülüyor.

İlimizde yapılan etkinlik ve açılışlarda diğer adaylarla bir araya gelmemeye imtina gösteren Yaşar Bahçeci’nin bu tutumunu eleştiren vatandaşlar. Bu önemli anma gününde protokolde yer almayan Bahçeci’nin şehitlerimize biraz saygılı olması bekleniyor….

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.