Kırşehir Gerçek Gazete

9 Mayıs 2024 - 15:07

Son Güncelleme :

28 Mart 2019 - 11:57

Kırşehir’de yerel seçimlerde son viraja yaklaşırken adayların ve partilerin performanslar meydanlara yansımaya başladı.

Ak Parti adayı Yaşar Bahçeci haricindeki MHP ve CHP adayları olası bir provakosyonlara meydan vermemek için Kırşehir’de miting düzenlemezlerken, geçtiğimiz günlerde Ak Parti Adayı Bahçeci’nin düzenlediği miting ile CHP Adayı Selahattin Ekicioğlu’nun Mahalle toplantıları arasındaki katılım farkı CHP’de umutları iyiden iyiye artırmış görünüyor.

Dün şehrimizin en büyük mahallesi olan Yenice mahallesinde CHP’nin düzenlemiş olduğu toplantıya katıların sayısının bir hayli yüksek olması CHP ve İYİ partilileri sevindirdi.

Binlerce kişinin katıldığı Yenice Mahallesi toplantısında bir konuşma yapan CHP ve İYİ Parti adayı Selahattin Ekicioğlu, toplanan kalabalığa teşekkür ederek 1 Nisan’da Kırşehir’e bahar gelecek dedi.

Ekicioğlu bizim mücadelemiz hak mucadelesi, insanlarımızın mutluluğu mücadelesidir diyerek başladığı konuşmasına Kırşehir’i ayrıştırıp bölmek isteyenlere karşı Kırşehir halkının tek vücut olduğunu ifade edilerek bunu da 31 Mart akşamı herkesin göreceğini söyledi.

CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu konuşmasına şöyle devam etti: “Yaklaşık dört aydır Kırşehir’de sahada, hemşerilerimizle kucaklaşan Ekicioğlu, söyleyecek sözü, yapacak işi-projesi olmayanların söyleyecek sözü de olmadığını dile getirerek memleket için ne gerekiyorsa Kırşehir halkıyla birlikte yapacaklarının altını çizdi.

Bugün tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırşehir’de de işsizliğin çok yüksek seviyede olduğunu belirten Ekicioğlu, bunca zamandır esnafın ne durumda olduğunu bilmeyenlerin bundan sonra da esnafın sorunlarını çözemeyeceğinin görüldüğünü ifade etti.

31 Mart’tan sonra tüm Kırşehir’de huzur, her evde bereket olması için yorulmadan çalışacaklarını belirten Ekicioğlu, Kırşehir halkının da tüm iyi şeyleri hak ettiklerini söyledi.

“Kırşehir’in sıkıntılarını biliyorum, nüfusunun, tarihinin, kültürünün ne kadar güçlü olduğunu biliyorum. Ama Kırşehir’deki hayat şartlarının ne kadar zorlaştığını da biliyorum.” diyen Ekicioğlu tüm sıkıntıları Kırşehir’de yaşayanlarla birlikte çözeceklerini yineledi. “Bizim mücadelemiz hak mücadelesi, insanların mutluluğu mücadelesidir.” diyen Ekicioğlu artık Kırşehir’in geri dönülmez bir güzel yola girdiğini belirterek 31 Mart Pazar günü tüm hemşerilerimizi sandığa giderek oy vermeye davet etti.

Ekicioğlu, seçilmesi halinde belediyede “asgari ücretin 2 bin 200 lira olarak uygulanacağı”, “hiçbir işçinin işine son vermeyeceği” ve “bütün Kırşehir’i kucaklayacağı” sözünü vererek Kırşehir’de herkesin huzur içinde yaşaması, her evde bereketin olması için hep birlikte çalışacaklarını söyledi.”

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.