ATA SPORUNU ÖĞRETİYOR… « Kırşehir Gerçek Gazete

20 Nisan 2024 - 15:18

ATA SPORUNU ÖĞRETİYOR…

ATA SPORUNU ÖĞRETİYOR…
Son Güncelleme :

28 Haziran 2019 - 17:02

KIRŞEHİR GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU SPOR KULÜBU

 7’den 77’ye

ATA SPORUNU ÖĞRETİYOR.

 

İlimizde 2016 yılından beri faaliyetini sürdüren Kırşehir Geleneksel Türk Okçuluğu Spor kulübü yaz dönemi faaliyetleri kapsamında Geleneksel Türk Okçuluğunu  halkımıza tanıtmak, sevdirmek ve yaygınlaştırmak için  kurslar düzenliyor.

3 Temmuz 28 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan  kurslara, Okçuluk konusunda deneyimle eğitimcilerden Ekrem Çelik  tarafından verilecek eğitimler haftanın 2 günü mesai saatleri dışında gerçekleştirileceği belirtildi.

Ata sporu okçuluk Kursları için katılımcılardan herhangi bir belgenin istenmediği, her yaş grubunun bu faaliyete katılabileceği vurgulanırken, eğitimde kullanılacak olan malzemelerin katılımcılar tarafından karşılanacağı  da öğrenildi.

Kursu verecek olan Antrenörler 8-18 yaş arasındaki gençlerin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan kurslara katılmaları nedeni ile, Okçuluk Kursuna katılacakların 18 yaş ve üstü vatandaşlarımızın  katılabilecekler.

Kurslara Katılacaklar İçin : 0 507 608 85 88 No’lu telefonla Ekrem Hoca’dan bilgi alınabilecek.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.