Kırşehir Gerçek Gazete

25 Nisan 2024 - 11:38

Son Güncelleme :

01 Ekim 2019 - 13:34

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Valimiz Sayın İbrahim AKIN’ın başkanlığında gerçekleşti.

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Valimiz Sayın İbrahim AKIN’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Nuri ARAZ, İl Emniyet Müdürü Murat TÜRESİN, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ferhat KURAN, İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Ali BULUT, daire müdürleri ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Valimiz Sayın İbrahim AKIN, uyuşturucu kullanımı başta olmak üzere bağımlılık yapan, gençlerimizin sağlığını olumsuz yönde etkileyen her türlü kötü alışkanlıkla kararlı ve etkin bir şekilde ilgili bütün kurumlarla topyekûn bir mücadele içerisinde olduklarını söyledi.

Toplantının devamında İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Sosyal Hizmet Uzmanı Ayşegül KESTANE tarafından ilimiz kamu kurum ve kuruluşlarının temmuz ağustos ayında yaptığı faaliyetleri ve gelecek 3 ayda yapılması planlanan faaliyetleri içeren sunum yapıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.