BAŞARILI BİR KADININ HİKAYESİ « Kırşehir Gerçek Gazete

17 Mart 2024 - 08:05

BAŞARILI BİR KADININ HİKAYESİ

BAŞARILI BİR KADININ HİKAYESİ
Son Güncelleme :

20 Aralık 2020 - 22:04

0Bebek Fotografçısi Dilek KARAMUSAOGLU ile yaptigimiz bir sohbette kendisinden bahsetmesini rica ettik
1) 1991 İzmir Karşıyaka doğumluyum. İlkokul, orta okul liseyi izmirde, Üniversiteyi de Bursa Uludağ Üniv okudum… Evlenip de buraya gelenlerdenim 5 yıldır bu şehirdeyim :)cevabini verdi.
Ve kendisine neden benek fotografçiligı dedigimizde ise
2) Üniversite okurken minik bir fotoğraf makınem vardı ve onunla bile portre fotoğraflaro ceker paylaşırdım. Arkadaşlarımdan olumlu dönütler almak beni mutlu ederdi. Ailem üniversiteyi bitirdiğimde bana diploma hediyesi olarak Yarı profesyonel fotoğraf makinesi almışlardı. 2013 yılında… Ama tabi her üniversite mezunu gibi memur olmak hayali oldugu için fotoğraf yalnızca hobi olarak kalmıştı… Araya evlilik girip anne olma deneyimini yaşayınca kendi kızımın fotoğraflsrını çekmekle başladım… Sonra bu şehirde bu sektörün eksik olduğunun eğitimli bir kadın fotoğrarçının olmadığını farkettim… Neden ben olmayım diye başladım.diye cevap verdi .
Adini surekli mesleğindeki başarisi ile dile geldigini ve bunu neye borclu oldugunu sordugumuzda ise
3) esnaf bir aileden geliyorum. Babam ızmır de 40 yıllık esnaf keza abilerim amcalarım… Burada da eşim, görümcem, ailedeki çoğu kişi. Dolayısıyla onlardan öğrendiğim çok şey var. Bebek fotoğrafçılığı bi erkeğin yapabileceği bir dal değil. Bebek ciddi sabır ve emek isteyen bir sektör. Yeri geliyor besliyor yeri geliyor altlarım temızliyorum… Misyonmu da memnuniyet ve samimiyet üzerine kurmaya borçluyum sanırım.cevabini vedi.
Bizde Kırşehir Gercek Gazetesi olarak kendisine cikmiş olduğu bu yolda basarilar dileriz…

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.