Kırşehir Gerçek Gazete

3 Mayıs 2024 - 10:04

Son Güncelleme :

23 Kasım 2022 - 15:16

Bilindiği üzere; Sağlık Bakanlığı tarafından Aile Diş Hekimliği Uygulamasına Kırşehir, Eskişehir ve Karabük illeri pilot il seçilmiş ve uygulanmaya başlanmıştır. Uygulama başladığı süreçten itibaren en çok hasta muayenesi yapan Kırşehir ilimiz olmuştur. Uygulamada Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğümüz pilot iller arasında 1.’lik ve 2. ‘lik ödülü almıştır. Türkiyede 1.’lik ödülünü Dt. Sinem ERDİ ve 2.’lik ödülünü Dt. Gözde ÇOLAK’a Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin AYDIN tarafından takdim edildi.

Toplantıya İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ertan DEĞİRMENCİOĞLU, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Mehmet YETİŞ, Kırşehir Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Dt. Müge Şebnem ŞAHİN ve Diş hekimlerimiz katıldı.

İl Sağlık Müdürümüz gösterdikleri üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı pilot aile diş hekimliğinde ilimizde görev alan tüm diş hekimlerimizi tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.