95,25 puan alarak Türkiye Birincisi Olduk « Kırşehir Gerçek Gazete

3 Mayıs 2024 - 09:12

95,25 puan alarak Türkiye Birincisi Olduk

95,25 puan alarak Türkiye Birincisi Olduk
Son Güncelleme :

08 Ocak 2019 - 15:21

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlıkta Verimlilik Kalite ve Akreditasyon Dairesi Başkanlığının 2019 yılı Ocak ayında Yayınlamış olduğu Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri Sonuç Raporuna göre ilimiz 95,25 puan alarak Türkiye Birincisi olmuştur.

Konuyla ilgili İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Suat TÜRKOĞLU yapmış olduğu açıklamada;

“Ahiler diyarı Şirin Kırşehir’imize yakışır bir sonuç olmuştur. İlimiz Sağlıkta Kalite Standartları esas alınarak değerlendirilmesi sonucu Türkiye Geneli Kalite ortalamasında birincilikte onurlandırılmıştır. Sağlık Kuruluşlarımızda çalışan arkadaşlarımızın özverili ve gayretli çalışmaları neticesinde ilimiz bu dereceyi almıştır.

Üstad Neşet Ertaş’ın “Aşk ile Çalışan Yorulmaz” sözünü şiar edinerek özveri ve gayretle görevini yerine getiren tüm çalışanlarımızı tebrik ediyorum.

Bundan sonraki süreçte de kalite ve başarıyı daha da arttırarak Kırşehir’e yakışan bir hastane profili oluşturmak için çaba göstereceğiz.

Sağlıkta Kalite Sisteminin amacı; Türkiye’de sağlık hizmeti sunan tüm sağlık kuruluşlarında hasta ve çalışan güvenliği ile memnuniyetinin sağlanması aynı zamanda etkin etkili zamanında ve hakkaniyet çerçevesinde hizmet sunulmasıdır.

Bu süreçte emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim.” Dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.