Afişlerle değil, hizmetlerimizle gündem yaratıyoruz. « Kırşehir Gerçek Gazete

16 Nisan 2024 - 23:06

Afişlerle değil, hizmetlerimizle gündem yaratıyoruz.

Afişlerle değil, hizmetlerimizle gündem yaratıyoruz.
Son Güncelleme :

01 Mart 2019 - 15:43

Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın’ın çalışmaları taktirle karşılanıyor.

Boztepe’de seçim yarışında  AK Parti Belediye Başkan adayı olarak tekrar aday gösterilen Ramazan Aydın seçim çalışmalarına  hızlı bir şekilde devam ediyor.

İlçe’de seçimlere giren diğer partilere eşit mesafede hareket ederek seçim yarışının adil olması için elinden geleni yaptığı belirtildi.

Kırşehir’de MHP ile yaşanan krizin Boztepe’de yaşanmasına izin verilmediği belirtilerek, hiçbir partinin seçim afişlerine de karışmadıkları öğrenildi.

Boztepe Belediye Başkan adayı Ramazan Aydın,  biz ilçemizdeki vatandaşlarımıza yaptığımız hizmetleri anlatıyoruz. Bizler yapacağımız hizmetlerin projelerini halkımıza anlatıyoruz. Bizler belediye başkanı olarak Boztepe halkının mutluluğunu düşünüyoruz. Hangi parti nereye nasıl afiş asacağına karışamayız.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.