AHİ BABA SÜT KIRŞEHİRE HAYIRLI OLSUN « Kırşehir Gerçek Gazete

25 Nisan 2024 - 09:22

AHİ BABA SÜT KIRŞEHİRE HAYIRLI OLSUN

AHİ BABA SÜT KIRŞEHİRE HAYIRLI OLSUN
Son Güncelleme :

16 Temmuz 2019 - 23:14

ARMAS OTELDE gerçekleşen toplantıda DOÇ. DR. ONUR KÖKSAL,
KIRŞEHİR i yalnız bırakmayacağız‼️Projeye engel olanlara karşı KIRŞEHİR in geleceği için pes etmeyeceğiz. Ya yapacağız. Yada yapacağız. Her şey KIRSEHİR için‼️

31 Mart Yerel Seçimler de, Milliyetçi Hareket Partisi den aday olup, projelerinden biri olan “AHİ BABA SÜT ENTEGRE TESİSLERİ”

Seçimi kaybetmesine rağmen KIRŞEHİR KAYBETMESİN deyip, tozlu raflarda projesini çürütmeden, şehrimize günlük 50 ton süt alımı, 50 farklı yerde süt toplanma ve soğutma tesisi,

Yıllık 300 milyon TL gelir vaadiyle, Türkiye de bu işin örneğini 2 ilde yaptıklarını patent, proje sahibi kadim arkadaşı Doç. Dr. Tolga beyle KIRŞEHİR e yapacaklarını söyledi.

Şehri kalkındırmak için iki şeye ihtiyaç var. TARIM ve HAYVANCILIK tır. 1000 ton kapasiteli YEM FABRİKASI kuracağız. KIRŞEHİR yemini KAYSERİ ve AKSARAY dan temin ediyor.

TORKU marka oldu. KONYA marka kent sanayisi oldu. KIRŞEHİR neden marka kent olmasın❓❓AHİ BABA SÜT ENTEGRE TESİSLERİ ile bu bir başlangıç olacaktır dedi. Şehrimize 2500 adet ACİL SÜT SIĞIRI getireceğiz dedi.

İlk etapta Orta Doğu ülkelerine Süt ve Süt ürünleri satacağız. Peşin nakit sıcak para girdisi olacak dedi. Hollanda ve Danimarka ile Güney Kore ye süt ve süt ürünleri satışta yarışıyoruz. Güney Kore 720 mozeralla peyniri istiyor. Yetiştiremiyoruz dedi.

Süt merkezleri patenti bizde. Yerel üreticiler bize ulaşabilirler. Kazan Kazan politikası ile şehrimize hem istihdam hemde ekonomik canlılık getireceğiz dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.