AHİ İŞ KADINLARI DEPREMZEDELERLE İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU « Kırşehir Gerçek Gazete

20 Nisan 2024 - 10:50

AHİ İŞ KADINLARI DEPREMZEDELERLE İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU

AHİ İŞ KADINLARI DEPREMZEDELERLE İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU
Son Güncelleme :

08 Nisan 2023 - 1:15

Ahi İş Kadınları Derneği Depremzede Aileler ile İftar Programında Bir Araya Geldi.

İki büyük depremle sarsılan, yakınlarını, evlerini, iş yerlerini kaybeden depremzedeler, Kırşehir’de devletin, hayırseverlerin destekleriyle yeniden hayata tutunuyor.
Ahi İş Kadınları Derneği’de afetzedeler için düzenledikleri programlar ve gerçekleştirdikleri etkinliklerle onlara moral vermeye çalışıyor.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen depremlerde evleri hasar gören ve Kırşehir’e yerleşen aileler Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla Ahi İş Kadınları Derneği Başkanı Duygu Dulkadir önderliğinde, Sevdam Güzellik Salonu işletmecisi Sevda Gülmez’in katkılarıyla düzenlenen İftar programında bir araya geldi.

Yasemin Gözleme Ev Yemekleri’nde düzenlenen programda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Duygu Dulkadir
“Ahi İş Kadınları Derneği olarak depremin ilk anından itibaren depremzede vatandaşlarımız için elimizden geleni yapmaya çalıştık bundan sonrada her daim yanlarında olacağız acılarını paylaşmaya devam edeceğiz.

Biliyoruz ki gurbette yaşamak özellikle de böyle bir felaketin üzerine ana yurdunu,baba ocağını terk etmek çok zordur.
Bu nedenle ailelerimize hem moral vermek hemde onlarla soframızı paylaşmak istedik. Aslında bu ilk programımız değil depremzede ailelerimiz için her cuma iftar programı düzenliyoruz. Dertlerini ve sıkıntılarını dinliyor “Onlar için Ne Yapabilirizi” konuşuyoruz.

Bu haftaki iftar programımızın düzenlenmesinde emeği geçen herkese özellikle de Sevdam Güzellik Salonu Sahibi Sevda Gülmez’e ve dernek üyelerimize teşekkürlerimi iletiyor bu vesileyle tüm islam aleminin Ramazan ayını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum. iftar programlarımız devam edecek ”dedi

Sevdam Güzellik Salonu Sahibi Sevda Gülmez ise ” Düzenlediğimiz iftar programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Onlar her zaman başımızın tacı ve bizlere maddi manevi çok ihtiyaçları var. Ramazan ayı paylaşmanın en güzel zamanıdır. Depremzede kardeşlerimiz ile aynı sofrada buluşmak bizleri çok mutlu ediyor.Allah bir daha bizlere deprem gibi doğal afetler yaşatmasın güzel ülkemizi korusun. Biz millet olarak zor günlerde üzerimize düşeni,elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”dedi

İftar programı ilahilerin okunması duaların edilmesi ve depremzede aileler ile yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.