AHİ İŞ KADINLARI HEP SAHADA « Kırşehir Gerçek Gazete

24 Nisan 2024 - 06:53

AHİ İŞ KADINLARI HEP SAHADA

AHİ İŞ KADINLARI HEP SAHADA
Son Güncelleme :

15 Nisan 2023 - 12:34

AHİ KADINLARININ KIRŞEHİR’DE BAŞLATTIKLARI İYİLİK HARAKETİ HIZLA BÜYÜYOR

Kısa bir süre önce Kırşehir’de esnaflık yapan ve iş dünyasının önde gelen iş kadınlarının bir araya gelmesiyle kurulan Ahi İş Kadınları Derneği’nin başlattığı ” İYİLİK HAREKETİ” hızla büyüyor.

Ahi İş Kadınları’nın organizasyonunda Dulkadiroğlu Yapı Dekarosyon’un sahibi Turgay Dulkadir Sponsorluğunda düzenlenen İftar programında Kırşehir’de misafir edilen depremzede aileler ile bir araya gelindi.

Her gün farklı aileler ile iftar programı düzenleyen esnaf kadınlar ayrıca “Çocuklar Gülsün Dünya Gülsün” kampanyası kapsamında depremzede ve ihtiyaç sahibi çocukların bayramlık ihtiyaçlarınıda temin ediyor.

Ahi İş Kadınları Derneği Başkanı Duygu Dulkadir İftar programı sonrasında açıklamalarda bulunarak;

“Ahi iş Kadınları Derneği olarak Ramazan Ayı boyunca iftar programlarımıza devam ediyoruz. Kırşehir’de çok güzel bir iyilik hareketi başlattık. İftar programlarımızın yanısıra hayırseverlerimizin ve Ahi İş Kadınlarımızın desteği ile Ramazan Bayramı dolayısıyla yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık kıyafet hediye ediyoruz.

Hergün ayrı bir aileyi ağırladığımız iftar programlarımız sayesinde Kırşehir’de kalan ailelerimizin herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını da değerlendiririyoruz.

Biz gördük ki Kırşehir’in esnaf kadını da hayırseverleri de vatandaşı da darda kalanı yanlız bırakmaz. Bizler hiç bir çıkar yada amaç gözetmeden onlar mutlu olsun diye çalışıyoruz çalışmayada devam edeceğiz.

Birlik ve beraberliğin en üst düzeyde sergilendiği bu zor günlerde, depremzede vatandaşlarımıza elini uzatan ve desteklerini esirgemeyen herkesten Allah razı olsun.
Ne gerekiyorsa, devletimiz derneğimiz ve vatandaşlarımızın birlikteliği ile üstesinden geliyoruz geleceğiz.
Programımıza destek olan hayırsever iş insanı Turgay Dulkadir’e bizlere dükkanını açan Yasemin Gözleme sahibi Sevgi Hanım’a ve tüm üyelerimize de teşekkür ederim” dedi.

İftar yemeğininin ardından depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için dualar edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.