Ak Parti Mucur’da Ne Yapmak İstiyor? « Kırşehir Gerçek Gazete

10 Mayıs 2024 - 19:33

Ak Parti Mucur’da Ne Yapmak İstiyor?

Ak Parti Mucur’da Ne Yapmak İstiyor?
Son Güncelleme :

28 Mart 2019 - 10:50

Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli’den  şok açıklama.

Kırşehir Ak Parti Milletvekili Mustafa  Kendirli’nin Mucur’da yaşanan talihsiz olaylar karşısında gözaltında bulunan kişilerin serbest bırakılacağı müjdesini vermesi tepkilere neden oldu.

Kendirli’nin Mucur’da Ak Partililere seslenerek gözaltında bulunan  kişilerin serbest bırakılacağı müjdesini vermesi Cumhur ittifakını yaralayıcı beyanlar olduğu vurgulandı.

Cumhur ittifakı ortağı olan MHP’ye yapılan bu saldırının faillerinin serbest bırakılması için Kırşehir Valisi İbrahim Akın ve Başsavcı ile görüştüğünü belirten Kendirli!nin bu açıklaması talihsiz bir açıklama olarak nitelendirildi.

4  gündür gözaltında bulunan kişilerin en azından seçim sonuna kadar kalmaları beklenirken bu kişilerin serbest bırakılmaları halinde Mucur’da infial yaratacak yeni bir olayın yaşanmaması bekleniyor.

Milletvekili Kendirlinin  Ak Partililere bir müjde gibi  konuştuğu bu gelişmenin Mucur’da yaşanan gerginliği daha da artıracağını belirten Mucurlular seçim güvenliğinin zora girebileceğini söylediler.

Gözaltında tutulan bu kişilerin serbest kalması halinde olası bir gerginlikte seçimin tehlikeye girmesi istenmiyor.

Konu ile ilgili görüntülerin MHP Genel Merkezi’ne gönderildiği ve bu açıklama için genel merkezin tavrının ne olacağı bekleniyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.