Ak Parti seçimlere bir adım önde gidiyor « Kırşehir Gerçek Gazete

8 Mayıs 2024 - 13:40

Ak Parti seçimlere bir adım önde gidiyor

Ak Parti seçimlere bir adım önde gidiyor
Son Güncelleme :

13 Ocak 2019 - 14:20

Yerel seçimlere az bir zaman kala en çok gündemde olan Mucur’da  Ak Parti Adayı Atılgan Yılmaz Başkan Adayı oldu.

Tüm ilçe belediye seçimlerinde tansiyonun yüksek olduğu  Mucur’da Ak Parti adayı  Atılgan Yılmaz olması ilçede sevinç gösterilerine neden oldu.  Günlerdir beklenen aday tanıtım toplantısına kilitlenen Ak Parti seçmeni Mucur’da Atılgan Yılmaz’a seçimi kazanabileceklerini belirttiler. Mucur’da MHP  adayının henüz açıklanmamış olması, seçim çalışmalarına Ak Parti avantajlı giriyor.

Yarından itibaren seçim çalışmalarını hızlandıracak olan Ak Parti başkan adayı Atılgan Yılmaz, daha önceki belediye başkanlığı döneminde başlattıkları projeleri tamamlamak istediklerini, Mucur’un  yatırımlara ihtiyacı olduğunu, bilhassa gençlerin ilçeyi terk etmelerinin önüne geçerek göç veren bir Mucur istemiyoruz dedi.

Göreve geldiğimizde inşallah yapacak çok hizmetlerinin olacağını vurgulayan Yılmaz, gece demeden gündüz demeden Mucur için çalışacaklarını söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.