Bahçeci Zor Durumda « Kırşehir Gerçek Gazete

28 Nisan 2024 - 23:07

Bahçeci Zor Durumda

Bahçeci Zor Durumda
Son Güncelleme :

19 Aralık 2018 - 10:18

Kırşehir Belediye Başkan adayı Yaşar Bahçeci’nin adaylığı tehlikeye gidiği öğrenildi. Ak Parti Genel Merkezi’ne şeçim yoklama sonuçlarının yanlış aktarıldığının belirlendiği belirtildi. Bilhassa  İçanadolu’daki şehirler üzerinde şahsi tasarrufların görüldüğü belirtilen açıklamalarda Kırşehir Belediye Başkan adayı anketlerinin çarpıtıldığı  belirtildi.

Ak Parti İl yönetimi ve Yaşar Bahçeci grubunun yapılan anketlerde etkili olduğu, Ak Parti Genel merkezinde yapılan lobi çalışmaları sonucunda Yaşar Bahçeci’nin başkan adayı seçilmesinde büyük rol oynadığı biliniyor.

Yapılan kamuoyu yoklamalarının Yaşar Bahçeci’ye seçim kazandıracak olmamasına rağmen Bahçeci’nin tekrar aday gösterilmesi Ak Parti tabanında karşılığının olmadığı görüldüğü ve tekrar kamuoyu yoklamasının yapılmasına karar verildiği öğrenildi.

YAŞAR BAHÇECİ İÇİN NEDEN TEKRAR KAMUOYU YOKLAMASI YAPMA GEREĞİ DUYULDU?

  1. Başkan Yaşar Bahçeci’nin döneminde yapılan hizmetlerin tamamlanmaması.
  2. Belediyeyi borç batağına sürülmesi.
  3. Parti içinde hiziplerin çoğalması,

4.Başta trafik sorununun yaşandığı Kırşehir’in yaşanabilir bir il olmaktan çıktığı,

  1. Kırşehir için yeni hedeflerin ortaya konulamadığı gibi sorunları olan bir başkan adayının Kırşehir’de seçim kazanamayacağı,
  2. Adaylığı açıklandığı günden bu güne Ak Parti’de alınan kararların uygulanmadığı
  3. Başkan adaylığının açıklanmasının hemen ardından yerel basınla yaptığı toplantıda yandaş medya harici hiçbir medya kuruluşunun toplantılara alınmadığı.
  4. Sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere tüm seçmen üzerinde ayrımcılığı devam ettirmesi.
  5. Vatandaşlara dokunabilen bir başkan adayı olamamak gibi birçok eksiler Ak Parti Genel Merkezince Yaşar Bahçeci’nin adaylığının tekrar gözden geçirilmesine neden olduğu görülüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.