Ak Parti’de Panik mi Var? « Kırşehir Gerçek Gazete

3 Mayıs 2024 - 09:20

Ak Parti’de Panik mi Var?

Ak Parti’de Panik mi Var?
Son Güncelleme :

01 Mart 2019 - 13:42

Seçimlere 1 ay kala Seçim atmosferi tüm hızıyla devam ediyor. Ak Parti Kırşehir Belediye Başkan Adayı Yaşar Bahçeci elindeki tüm imkanları kullanarak seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Gerek Belediye ve gerekse devletin imkanlarını kullanarak seçim çalışmalarını sürdürdüğünü belirten vatandaşlar bu seçimler adil olmuyor. İktidarda olmanız diğer partilerin eşit propagandalarına engel olmamalı. Her parti eşit bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürebilmelidir. Ak Parti olarak her yerde metrelerce seçim pankartları asarken diğer partilerin seçim pankartlarını indirtmeniz hiçte etik olmuyor .

Son günlerde başta  Türkiye’de ittifak yaptığınız MHP Pankartlarının kaldırılması, MHP’li seçmenler üzerinde şok etkisi yaratmış bulunuyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin  Cumhur ittifakına zarar verecek hiçbir oluşumda bulunulmaması açıklamasına rağmen, Ak Parti’nin bu tür girişimleri bir provokasyon olarak değerlendiriliyor.

Bu son yaşanan olaylarla ilgili görüşlerini belirten vatandaşlarımız, Yaşar Bahçeci’nin Devletin ve belediyenin tüm imkanlarını kullansa da Kırşehir’de seçimleri kaybedeceğini kendi de biliyor. Bunun için seçim tansiyonunu yüksek tutmak istiyor dediler.

Ak Parti Kırşehir Belediye Başkan Adayı Yaşar Bahçeci’nin kaybetme korkusu yaşadığı son anket sonuçlarından dolayı bu kadar agresif davranış içinde olmasının nedeni budur.

MHP seçmeni lideri Bahçeli’nin uyarısı doğrultusunda itidalli davranıp, bu seçimde belediye başkanlığını kazanmayı hedefliyor. MHP’ye yapılan bu haksızlıkların bir an önce son bulması beklenirken seçmenler sağduyuya davet edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Ahmet Haldun 1 Mart 2019 / 13:51 Cevapla

Cidden mükemmel bir Atmosfer oluşturdu Onur Köksal Aradan sıyrılıp belediyeyi alıcak. Bütün korku bu yüzden.