Akpınar Kaymakamı’ndan Çat Kapı… « Kırşehir Gerçek Gazete

29 Nisan 2024 - 00:07

Akpınar Kaymakamı’ndan Çat Kapı…

Akpınar Kaymakamı’ndan Çat Kapı…
Son Güncelleme :

19 Aralık 2018 - 14:38

Akpınar Kaymakamlığı’ndan Çat Kapı Ziyareti

Akpınar Kaymakam V. Bilal BASRI rutin olarak gerçekleştirdiği hane ziyaretleri kapsamında Akpınar’a bağlı Himmetuşağı Köyü sakinlerinden üç, Çebişler Köyü sakinlerinden bir aileyi evlerinde ziyaret etti.

Hane ziyaretlerinde bulunduğu ailelerle bir süre sohbet eden Kaymakam BASRI, vatandaşların talep ve dertlerini dinleyerek, isteklerini sordu. Vatandaşların dertlerini anlatmak için kendilerine gelmesini beklemek yerine bu tür çat kapı aile ziyaretleriyle kendilerinin vatandaşın ayağına giderek dertlerini dinleyip taleplerini almaya devam edeceklerini belirtti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde köy muhtarlarının yanı sıra İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma personeli de Kaymakam BASRI’ ya eşlik ederek ailelere çeşitli hediyeler verdi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.