Arazay; Belediye Meclisinde Birlikteliği Sağladık. « Kırşehir Gerçek Gazete

24 Nisan 2024 - 20:39

Arazay; Belediye Meclisinde Birlikteliği Sağladık.

Arazay; Belediye Meclisinde Birlikteliği Sağladık.
Son Güncelleme :

03 Mayıs 2019 - 14:40

Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay, Özbağ için radikal ve katı kararlar alacağız dedi.

Başkanlık görevine geldiği günden bu yana Özbağ Kasabası için  yapılması gereken vaadler arasında bulunan hizmetlerin bir an evvel hayata geçirilebilmesi için harekete geçen Başkan Rasim Arazay; öncelikle   Özbağ beldesinin mali ve idari sorunlarını halledeceği mesajını verdi.

Geçmiş dönemde yapılan yalışların tekrar edilmememsi için kolları sıvayan Başkan Arazay, öncelikle belediyenin borçlarının disiplin altına almak, daha sonrasında Özbağ için düşündükleri projeleri tek tek hizmete sokacaklarını söyledi.

Belediye meclis toplantılarında sık sık dile getirdikleri hizmetlerin oy çoğunluğu ile kabul gördüğünü ve bu azim ve kararlılıkla hizmete devam edileceğini söyledi.

Seçimlerin arkada kaldığını ve Özbağlılarla hep birlikte bir yürek olup bu şirin beldemizi hak ettiği yere getirme çabasında olacaklarını belirtti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Engin Karahan 7 Haziran 2019 / 23:50 Cevapla

Seçim ayagı soz verilen sözünün ardında dursun önce sonra özbağ için bireyler yapsın sayın Rasim arazay saygılar engin Karahan