Arif Hoca Adayım Dedi…. « Kırşehir Gerçek Gazete

20 Nisan 2024 - 00:04

Arif Hoca Adayım Dedi….

Arif Hoca  Adayım Dedi….
Son Güncelleme :

29 Nisan 2019 - 12:19

31 Mart yerel seçimlerinde hezimete uğrayan MHP’de kan değişimi bekleniyor. MHP’nin kalesi olarak bilinen Kırşehir’de üst üste 3 dönem seçim kaybeden ekibin başında bulunan Arif Kılıç ve Celal Türkmen’in  MHP’den ayrılması bekleniyor.

MHP’nin Kırşehir’deki oy oranı düşüşünün MHP Genel Merkezi’nde masaya ya yatırıldığı toplantıdan sonra böyle bir karar alınacağı düşünülüyor.

MHP İl Başkanlığına aday olacağını belirten Arif Harman, Türkmen Şehri Kırşehir’i eski günlerine getirmek için var gücü ile çalışacağını, tüm küskünleri bir araya getirip 2000’li yılların MHP’sini yaratmak istediğini söyledi.

Çocukluk yıllarından bu yana Ülkücü düşüncenin dışında olmayan Arif Harman’ın, toplumda kariyeri olan,  Kırşehir halkı tarafından sevilen şahsiyet olduğu biliniyor.

Harman Spor Kulübü olarak yıllarca Kırşehir gençliğine hizmet veren ve bu gençlere ülke ve millet aşkı aşılayan Arif Harman’ın MHP İl Başkanı olması bekleniyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.