ARTIK İYİ PARTİ VAR… « Kırşehir Gerçek Gazete

19 Nisan 2024 - 02:55

ARTIK İYİ PARTİ VAR…

ARTIK İYİ PARTİ VAR…
Son Güncelleme :

25 Haziran 2019 - 17:32

ASAF KAYAOĞLU ” ARTIK İYİ PARTİ VAR”

Gündemi uzun zamandır meşgul eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı seçimlerinin yapılmasıyla birlikte ikinci kez kimin seçildiği belli oldu. Millet İttifakı’nın adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçimi önde tamamlamasının ardından Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu açıklamalarda bulundu. Kayaoğlu’nun millet iradesine vurgu yaptığı konuşmasında ise şu ifadeler yer aldı : “Neticede demokrasi kazandı. Milletin dediği oldu. Milletle inatlaşmanın olamayacağını, millete rağmen bazı şeylerin gerçekleşemeyeceğini bir kez daha gördük.

31 Mart seçiminde millet İstanbul’da seçimde Ekrem İmamoğlu’nun kazandığını söyledi. Ama maalesef mevcut Hükümet ısrarla bunun üzerine gitti ve seçimleri de iptal etti. Bu sefer millet bunun altını kalın çizgiler ile çizdi. Yani millet bir ders verdi. ‘Bak sen benim dediğimi anlamadın ben dersini pekistireyim dedi, net bir demokrasi dersi verdi. 31 Mart Yerel seçimlerinde İYİ Partinin etkisini Kırşehir başta olmak üzere Millet İttifakının kazandığı yerlerde çok iyi bir şekilde hissettik. Millet İttifakı’nın yapıldığı ve CHP adaylarının desteklendiği il belediyelerinde de İYİ Parti’nin katkısı, 24 Haziran oyları ile 31 Mart’taki oy farkı karşılaştırıldığında ortaya çıkıyor. CHP’nin, Çanakkale, Edirne, Burdur, Yalova ve Sinop’u yeniden kazanması ve Artvin, Bilecik, Bolu ve Kırşehir’i ise Cumhur İttifakı’ndan almasında da İYİ Parti önemli bir rol oynamış durumda.

Kendinize şu soruyu sorun; İYİ Parti olmasaydı, tablo ne olurdu? Bugün bu soru daha anlamlı hale geldi.. O yüzden, alın sonuçları önünüze ve sorun kendinize; İYİ Parti olmasaydı sonuç ne olurdu? Demem o ki, İstanbul ve Ankara gibi illerde 25 yıllık yerel iktidar, ülke genelinde de 17 yıllık iktidar, asla yenilmez görülürken, ne değişti de böyle bir sonuç çıktı? Değişen ne? Yeni olan ne? Cevap basit.. Yeni olan şu; Artık İYİ Parti var.. İYİ Parti’nin yeni ve farklı dili var.. Yeni ve kazanmaya odaklı siyaset anlayışı var..

Türkiye’nin de buna ihtiyacı var aslında bundan sonra. Ülkenin de bu seçimlerden sonra normalleşeceğini ve taşların yerine oturacağını düşünüyorum. Halka rağmen hiç bir şeyin hiç bir sonucun alınamayacağını sandıkta göstermiş oldu. Sonunda demokrasi kazandı. Kırşehir’de yaşayan İstanbul’da yaşayan hemşerilerime de özellikle teşekkür etmek istiyorum. Hakikaten İstanbul’da seçimler konusunda üzerlerine düşenleri fazlasıyla yaptığına inanıyorum. İnşallah bu seçim sonuçlarının Türkiye geneline de yansıması olacaktır gelecekte. Artık Türkiye’nin kutuplaşmaktan daha çok normalleşmeye gideceğini, taşların yerine oturacağını düşünüyorum. ” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.