Aydın’dan Anlamı Mesaj « Kırşehir Gerçek Gazete

10 Mayıs 2024 - 19:27

Aydın’dan Anlamı Mesaj

Aydın’dan Anlamı Mesaj
Son Güncelleme :

28 Ekim 2018 - 17:17

Boztepe Belediye Başkanı  Ramazan AYDIN, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle bir kutlama mesaj yayınladı.

Başkan Ramazan AYDIN, mesajın da şu ifadelere yer verdi; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin 95.yıldönümünü tüm Türkiye, de olduğu gibi ilçemizde büyük bir coşku ile kutlanacağını belirtti

Aydın açıklamasında: ‘’Yok, olmaya mahkûm bırakılan milletimizin Atatürk’ün önderliğinde kenetlenmesiyle başlatılan Kurtuluş Savaşının zaferle sonuçlanması ve ardından Cumhuriyetin kurulması, eşine ender rastlanan bir başarı olarak tarih sayfalarında yerini almıştır. Kurtuluş Savaşı Milletimizin var olma mücadelesi, Cumhuriyetin ise Yeniden diriliş sembolü olmuştur.

Şanlı bayrağımızın göklerde coşkuyla dalgalanmaya başlaması, Türk Milletinin her ne koşulda olursa olsun bağımsızlığından ödün vermeyeceğinin en güzel göstergesi olmuştur. 29 Ekim’i Türk Ulusuna bayram olarak kutlatan, üzerinde yaşadığımız toprakları vatan yapan Ulu Önder Atatürk’ün ‘’Benim en büyük eserim dediği ve yüce Türk milletinin binlerce yıllık tarihinde ulaştığı en güzel zirve olan Cumhuriyet‘i korumak bizim birinci görevimiz olmalıdır.

Bizler gelecek nesillerimize çağdaş bir Türkiye bırakmanın tek yolunun Cumhuriyet olduğunun bilinciyle, el ele kenetlenerek bölünmez bütünlüğümüze, demokrasimize ve Cumhuriyetin bize kazandırdığı değerlere sahip çıkmalı, bu konuda üzerimize düşen görevleri eksiksiz yerine getirmeliyiz. Gençlerimiz ise, her safhası eşsiz kahramanlık örnekleriyle dolu olan Milli Mücadele yıllarını, Vatan topraklarının emperyalist güçlerden nasıl temizlendiğini öğrenip idrak ederek geleceğe daha ümitle bakmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş Şehitlerimizi ve Gazilerimizi sonsuz şükran duygularımla ve rahmetle anıyorum. Tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.