Bahçeci’yi İttifakta Kurtaramayacak… « Kırşehir Gerçek Gazete

29 Nisan 2024 - 10:02

Bahçeci’yi İttifakta Kurtaramayacak…

Bahçeci’yi İttifakta Kurtaramayacak…
Son Güncelleme :

19 Ocak 2019 - 12:03

Türkiye genelinde yapılan Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı bileşenlerinin oluşturduğu yeni resmi olmayan ittifaka Cumhur İttifakı olmadan MHP ve  Ak Parti kendi adayları ile seçimlere katılma kararı almışlardı.

Diğer taraftan CHP İyi Parti ile ittifakını sıklaştırarak seçim kampanyasına başlamış ve fire vermeden bu ittifakla yollarına devam ediyor. CHP Belediye Başkan adayı Selahattin Ekicioğlu’nun tüm Kırşehirli seçmenlere kucak açması, kavgadan dedikodudan uzak, projeleri ile kendini tanıtması olumlu görülürken, Ak Parti içindeki küskünleri de kendine çekmeyi başarmış bir başkan adayı olmayı sürdürüyor.

MHP’de ise işler yeniden hız kazanmaya başladı. Belediye Başkan adayı olan Doç. Dr. Onur Köksal’ın adaylığının kesinleşmesinin ardından başlatılan seçim çalışmaları meyvelerini vermeye başladı. Köksal’ın seçimlere başladığı  gün ile şimdiki zaman arasında devasa bir ilgi var. Kırşehirli seçmen, Doç. Dr. Onur Köksal’ın hem eğitim kariyeri ve hem de hemşehrilerine olan sevgisi seçmenler üzerinde pozitif bir algı yaratmış durumda. Daha seçimlere 70 gün kalmasına rağmen MHP Kırşehir’de iddiasını artırarak sürdürüyor.

Ak Parti’de ise Yaşar Bahçeci daha önce aldığı oylarda büyük bir kayıp, kaçakların olduğunu görmeye başladı. Belediye Başkan aday adaylığı sırasında yaşanan küskünlerin oluşturduğu bir ekibin alttan alta Yaşar Bahçeci karşıtlığı bir tutum içerisine girmeleri Bahçeci’yi zor durumda bırakıyor.

Gerçekte Ak Partili olup ve hala Ak Parti için fedekarlık yapacaklarını söyleyen seçmenler bu sefer isim olarak Yaşar Bahçeci’nin kazanmasını istemiyorlar. Bunun farkında olan Bahçeci, çareyi Cumhur İttifakında arama çabasına girdiği, Kırşehir’de Cumhur İttifakı olmadan seçimlerin kazanılamayacağını Ak Parti Genel Merkezi’ne ilettiği kulis bilgileri arasında yer alıyor.

Bahçeci’nin kaybetme nedenleri arasında yalnız Cumhur İttifakı olarak tanımlamak ta yanlış olur. Seçmenler, Doğmamış çocuklarımızın bile neden  belediyeye borçlu olduğunu, Belediyenin yüklü miktardaki borçlanmanın kaynaklarının neler olduğunu bilmemektedirler. Kamuoyundaki rant, arsa yolsuzlukları konusunda çıkan haberlerin doğru olup olmadığı konusunda hiçbir açıklamanın gelmemesi de seçmenler tarafında akıllarda soru işaretleri bulunduruyor.

MHP’li seçmenlerin tamamı seçimlere kilitlenmiş ve MHP adayı Onur Köksal’ın yanında olmaya devam ediyor. Yaşar Bahçeci’nin İttifak konusundaki açılımına katılmayan MHP’li seçmenler, İttifak olacaksa MHP çatısı altında olur. Şu an 2. parti MHP, CHP ile aramızda balık sırtı bir oy farkı var. İyi Partiye geçen  tüm arkadaşların MHP adayı Onur Köksal’a oy vereceklerini bekliyoruz. Ak Parti’den  dışlanan, zamanında MHP saflarında olan arkadaşlarımızla da irtibatlarımız devam ediyor. Yaşar Bahçeci  şu an 3. başkan adayı  durumunda görülüyor. Neden MHP olarak Ak Parti çatısı altında seçimlere girelim. Etik olan kazanabilecek adayla yola çıkmaktır. Bizler İttifak olsa da olmasa da Onur Köksal’la Kırşehir Belediyesini kazanacağız.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.