BAŞHEKİM SAYLAM DAN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI MESAJI « Kırşehir Gerçek Gazete

25 Nisan 2024 - 18:49

BAŞHEKİM SAYLAM DAN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI MESAJI

BAŞHEKİM SAYLAM DAN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI MESAJI
Son Güncelleme :

20 Kasım 2019 - 11:54

Kırşehir Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Mehmet Saylam Ağız ve Diş Sağlığı Haftası ile ilgili olarak mesaj yayınladı. Türkiye’de her yıl 18-24 Kasım tarihleri arası Ağız ve Diş Sağlığı Haftası olarak kutlanmaktadır. Genel sağlığımızın önemli bir parçası olması nedeniyle düzenli diş hekimi kontrolleri ve koruyucu diş hekimliği uygulamalarının bir yaşam tarzı olarak benimsenmesi Bakanlığımızın temel hedefleri arasında yer almaktadır. Belirtilen bu hedeflere ulaşabilmek için Ağız ve Diş Sağlığının öneminin anlaşılması ve toplum bilincinin arttırılmasına yönelik çalışmalarımız devam edecektir.
Unutulmamalıdır ki; diş ve diş eti hastalıkları, Ülkemiz de ve Dünyada en önemli sağlık sorunları arasındadır. Üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olan ve bu konuda özveriyle çalışan tüm diş hekimlerimizin ve yardımcı personellerimizin Ağız ve Diş sağlığı haftasını kutluyor, sağlık, mutluluk dolu nice günler ve haftalar diliyorum.

Dt. Mehmet SAYLAM
Başhekim

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.