Başkan Adayı Köşker, “Sevdamız Mucur” dedi. « Kırşehir Gerçek Gazete

28 Nisan 2024 - 08:22

Başkan Adayı Köşker, “Sevdamız Mucur” dedi.

Başkan Adayı Köşker, “Sevdamız Mucur” dedi.
Son Güncelleme :

04 Mart 2019 - 10:01

Kırşehir’e sınır ilçe ve belde olan iki seçim bölgesinde seçim büro açılışları yapıldı.

Pazar günü yapılan Mucur’daki seçim büro açılışına ilgi büyük oldu. MHP Kırşehir İl ve Merkez İlçe Başkanları, Belediye başkan adayı Onur Köksal, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, İlçe başkanları ve kalabalık bir Mucurlunun katılımı ile seçim bürosu açıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Kırşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Onur Köksal, “Mucur’daki bu heyecanı gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz. Bu heyecanı Kırşehir’de de görüyoruz. Türkmen şehri olan bu şehir’i bizler yani ülkücüler yönetecektir. biz inandık ve emin adımlarla ilerliyoruz. 31 Mart’ta Kırşehir başta olmak üzere tüm ilçelerimizde  belediyeleri biz yöneteceğiz. ” dedi.

MHP Mucur Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Köşker  Sevdamız Mucur, Sevdamız Türkiye diye başladığı konuşmasında Mucur için çok çalışıp Mucur’a hak ettiği hizmetleri birer birer yerine getireceğiz. Belediye Başkanının asli görevi hizmet üretmektir. Biz bu yapacağımız hizmetlerin neler olabileceğini biliyoruz. Mucur’un acil sorunlarından olan içme suyu sorunudur. 62 yıllık bir su şebekesi ile Mucur’a içme suyu verilmektedir. Paslanmış borulardan getirilen suyun ne kadar sağlıklı olduğu da bilinmiyor. Bu içme suyu şebekesinin bir an evvel yenilenip, Mucur halkına daha sağlıklı ve daha ucuz  bir suya kavuşturacağız.

Bilindiği üzere Mucur İlçemiz Orta Anadolu’nun tam ortasında bir ilçe, Doğu ile batının birleştiği bir yer. Günde ortalama 6 bin araç buradan geçiyor. Bu araçların 15 dakika da olsa burada mola vermelerini sağlayacağız. Mucur’umuzun kendine has ürünleri var bunları burada değerlendireceğiz.

Çayır diye tabir ettiğimiz  kömenin  eski güzel haline dönüştürülüp, Köme kültürünü yaşatacağız. Mucurlu  hemşehrilerimiz aileleri ile birlikte dinlenebileceği nezih bir sosyal tesis haline getireceğiz dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.