BAYKARA DAN BAYRAM ZİYARETLERİ « Kırşehir Gerçek Gazete

26 Nisan 2024 - 08:30

BAYKARA DAN BAYRAM ZİYARETLERİ

BAYKARA DAN BAYRAM ZİYARETLERİ
Son Güncelleme :

25 Mayıs 2020 - 15:52

İl Müdürümüz Ramazan Baykara Bayramın İlk Günü Kuruluşlarımızı Ziyaret Ederek Hizmet Alanlarımızın Sevincine Ortak Oldu.

İl Müdürümüz Ramazan Baykara Sayın Bakanımızın selamı ve Sayın Valimizin talimatıyla sosyal mesafe kuralına dikkat ederek tüm kuruluşlarımıza ziyaretler gerçekleştirdi.

İl Müdürümüz Ramazan Baykara bayram sabahı Müdürlüğümüze bağlı Merkez Huzurevimizde kalan mukim büyüklerimizin sofralarına konuk olduktan sonra Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma merkezimizde özel engelli kardeşlerimizin, Çocuk Destek Merkezimizde kalan çocuklarımızın ve Mucur Hayrettin Ekim Huzurevi Müdürlüğünde kalan büyüklerimizin hatırlarını sorarak bayram sevinçlerine ortak oldu. Sonrasında Fatma Bacı Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklarımıza Sayın Valimizin bayram harçlıkları ve hediyelerini takdim etmesinin ardından izolasyon kuruluşumuz Osman Yalçınkaya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizde mukim engelli ve yaşlılarımızı ziyaret etti. Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri birimimiz tarafından şehit yakınlarımıza yardım edilerek kahraman şehitlerimizin mezarlık ziyaretleri gerçekleştirildi.

İl Müdürümüz Ramazan Baykara; “Bayram; unutulmazsa masumlar, şehit yakınlarımız, yaşlılarımız, engellilerimiz hakkıyla bayramdır.

Bu duygularla Kurban Bayramı’nda Covid-19 salgını imtihanından eser kalmayan, kaynaştığımız günler niyazıyla Mübarek Ramazan Bayramımız kutlu olsun” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.