Belediyeyi hep birlikte yöneteceğiz. « Kırşehir Gerçek Gazete

10 Mayıs 2024 - 19:30

Belediyeyi hep birlikte yöneteceğiz.

Belediyeyi hep birlikte yöneteceğiz.
Son Güncelleme :

13 Ocak 2019 - 15:02

CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu “Kırşehir’in başta ekonomik olmak üzere diğer temel sorunları toplumun tüm kesimleriyle buluşmaya devam ediyor.

31 Mart’ta gerçekleşen olan yerel seçimler konusunda ve Kırşehir’in gelişimi noktasında toplumun tüm kesimleriyle görüşmelerini sürdüren Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu yaşanan süreçte halkın geleceğinden umutlu olmadığını ancak Kırşehir halkının umutsuzluğa kapılmaması gerektiğini söyledi.

Halkla yapılan buluşmalarda ve görüş alış verişinde geleceğe umutla bakılması gerektiğini söyleyen Belediye Başkan Adayı Ekicioğlu “Amacımız Kırşehir’in sorunlarını çözmek, ve bu noktada üzerinde durmamız gereken birçok konu var.

Artık Kırşehir halkı geleceğini beraber kuracağı bir parti ve onun neferleriyle buluşuyor. Yaşanan süreç de gösteriyor ki, toplumun tüm kesimleriyle birlikte bugüne kadar başka siyasi partilerde umut aramış olan birçok hemşehrimiz bizlerle birlikte olmanın ve birlikte hareket etmenin heyecanını yaşıyor.

Biz birlikte olursak ve enerjimizi Kırşehir’in geleceği için harcarsak boş ve kısır tartışmalar da insanları oyalamaz. Bugüne kadar Cumhuriyet halk Partisi’ne gönül vermiş tüm partililerimizle birlikte durmadan çalışıyoruz ve tüm mahallelerimizin sorunlarını tespit ediyoruz. Birçoklarının da çözümü noktasında projelerimizi oluşturduk.

Kırşehir halkı kendi geleceğini belirlemede artık kendisinin de söz hakkının olduğunu biliyor ve bizler halkımızın bu güvenini boşa çıkartmayacağız, umudu beraber ekeceğiz!” dedi.

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.