Bizler makamın kölesi olmayacağız « Kırşehir Gerçek Gazete

5 Mayıs 2024 - 07:37

Bizler makamın kölesi olmayacağız

Bizler makamın kölesi olmayacağız
Son Güncelleme :

14 Kasım 2018 - 16:09

31 mart yerel seçimlerinde Kırşehir belediye Başkan aday adayı olan Murat Uzun gazetemizi ziyaret ederek yapacakları hizmetler konusunda açıklamalarda bulundu.

Başkan aday adayı Murat Uzun bu sehri en iyi bilen bu şehirde yaşayanlardır diye başladığı açıklamalarında Kırşehir halkına yaptığı hizmetleri anlattı.

 

Kırşehir’de bir çok sosyal faaliyetlerde öncülük yaptığını belirten Uzun şöyle dedi: “Özellikle gençlerin kötü alışkanlıklarından uzak kalması adına faaliyetler yaptım. Bunlardan bir tanesi yakın zamanda yaptığımız ve halen devam etmekte olan 13 köy takımını bir araya getirmek oldu. Su ahir zamanda kardeşin kardeşle bir araya gelmediği zamanda biz 13 köy takımını bir araya getirip birbirleri ile tanışmasına vesile olduk

 

Allah nasip ederse Kırşehir’de yaşayan, kadınlarımız, erkeklerimiz, gençlerimiz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, yaşlılarımız ve engelli kardeşlerimize dair herkese uygun projeler hazırladık.

 

Yine bu projelerde ekonomiden, kültüre,  eğitimden, spora, üretimden sanayileşmeye kadar bir çok projeyi tek başıma değil halkımız ile hazırladık. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan adaylığımızı onaylarsa bu projeleri sizlere açıklamış olacağız.

 

Allah nasip eder Belediye başkanı olursam, parti ayrımı gözetmeksizin, insanların daha güzel bir şekilde yaşamalarını sağlayacak projeleri hayata geçirmek istiyorum.

En önemli sorun olan işsizlik için çözüm üretmeliyiz

Ben burada şehrime bir tane sanayici getirebilir miyim?

Buraya bir fabrika kurabilir miyim?

Bunları düşünmemiz gerekiyor.

 

Bunlar için Kırşehir de yasayan matematik beyinli, geometrik düşünen insanların olduğunu biliyorum. Kırşehir’in üretime ve istihdama ihtiyacı vardır. Yeni is sahalarının kurulması üreten belediye olmak için var gücümüzle çalışacağız.

Kırşehir artık kabuğunu kırmalı

Kırşehir artık kayseri ve ankara arasında sıkışan bir ilden çıkmalı

Kırşehir artık yeni ufuklara yelken açmalı.

Kırşehir artık Anadolu’nun parlayan yıldızı olmalı.

Sevgili dostlar Makam ve mevkiler gelip geçicidir. Bunun bilincinde olmamız gerekiyor. Bizler makamın kölesi olmayacağız.

rabbim nasip ederse halkın içinde olup halkın istekleri doğrultusunda çalışmalarımıza hız kazandıracağız.

Halkın yanında olup, görüş öneri ve eleştirilerine açık olacağız” dedi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.