CHP Boztepe seçim bürosu açılışı yapıldı. « Kırşehir Gerçek Gazete

27 Nisan 2024 - 04:59

CHP Boztepe seçim bürosu açılışı yapıldı.

CHP Boztepe seçim bürosu açılışı yapıldı.
Son Güncelleme :

02 Şubat 2019 - 10:04

CHP Boztepe’de Birlik Mesajı Verdi.

Parti binası açılışı öncesi CHP heyeti Boztepe’de esnaf ziyaretlerinde  bulunarak esnafın sorunlarını dinlediler. Burada halkla istişarede bulunan heyete Boztepe halkı artık ekonomik sıkıntılardan kurtulmak istediklerini, Boztepe’nin köy görünümündenkurtulması ve yaşanabilir bir ilçe olması için muhalefetin mutlaka buna çözüm bulmasını istediler.CHP Seçim bürosunun açılışına  CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu, CHP Kırşehir İl ve Merkez İlçe Başkanları, Kaman, Akpınar, Çiçekdağı Belediye Başkan Adayları ve kalabalık bir  vatandaş katıldı.

Kırşehir’e ilk defa özel seçim otobüsü üzerinde bir konuşma yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya,  üç büyük ilçe ve Kırşehir belediye başkanlığı seçimlerini mutlaka kazanacaklarını belirterek, ilçeler ve bilhassa Kırşehir’de çok önemli isimlerin aday olduklarını söyledi.

Boztepe ilçesinin 2 tane milletvekili olduğunu söyleyen Yıldırım Kaya Boztepe’den birde CHP!li bir belediye başkanı  da olmalı. Boztepe ilk ilçe olduğu dönemde 5 bin nüfus sahipti. son 10 yıldır göç vererek bu sayı 2500’e kadar düştü. Boztepe’de millet ekemez biçemez hale geldi. Kimileri Kırşehir’e kimileri Ankara’ya göç ettiler. Ama biz geldiğimizde Boztepe göç alan bir ilçemiz olacak dedi.

Belediye Başkan adayı Hüseyin Takan ise  açılış için gelen mi vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında, Boztepe’ye hizmetin kaldırım yapmakla olmadığını,  Boztepe’nin son 2 dönemdir bir çok sorunu halledilemedi. Verilen vaadlerle bu zaman kadar geldik ortada hiçbir elle tutulacak bir hizmet göremedi  Boztepe. Sosyal Demokrat bir belediyecilik anlayışı ile  Boztepe’mize hizmet etmek istiyoruz. Başta milletvekillerimiz olmak üzere tüm Boztepelilerle ilçemizi yaşanabilir bir yer yapacağız.

Yıllardır konuşup yapılamayan  başta doğalgazın ilçemize getirilmesi  için yoğun bir çaba göstereceğiz. Hem çevre kirliliğinin önüne geçeceğiz hem de evdeki kadınlarımızın  soba yakma derdinden kurtaracağız.

 

Takan, ortalıkta konuşulan parayı nerden alacaksınız, İktidar partisinden olmayan belediyelere hizmet nasıl gidecek diyorlar. Biz de diyoruz ki İzmir, Eskişehir, Burdur Belediyeleri nasıl kaliteli hizmet veriyorsa bizde hizmetlerin en iyisini vereceğiz dedi.

Açılış sonrası Parti binasında vatandaşların sorularını cevaplayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Milletvekili  Metin İlhan’ın seçim süresince  bu bölgede kalacağını ve haftanın bir günü vatandaşların sağlık sorunlarıyla ilgileneceğini belirterek, Boztepe halkının sorunlarının tespiti konusunda da kendisini bilgilendireceğini söyledi.

Boztepe’de temayül yoklaması ve önseçimle başkan adayı seçilen Hüseyin Takan ile bacanağının arasında geçen seçim yarışmasından sonra küskünlük var dedikodularına cevaben her iki  bacanakla beraber birlik fotoğrafı verdiler.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.