CHP Kaman’da Seçim Yapacak « Kırşehir Gerçek Gazete

28 Nisan 2024 - 13:47

CHP Kaman’da Seçim Yapacak

CHP Kaman’da Seçim Yapacak
Son Güncelleme :

21 Aralık 2018 - 12:07

Yaklaşan yerel seçimlerde Kaman Belediye Başkan adayı Yahya Yaman’ın seçilmesi sonucunda İlçe Başkanlığı  belediye meclis üyelerini pazar günü belirleyecek.

İlçe başkanı Nafi Erbaşı yaptığı açıklamada CHP Demokrasi dersi verecek dedi. Belediye Başkan Adayı Yahya Yaman’la birlikte gazetemize açıklamalarda bulunan Erbaşı, Demokrasi ile yoğrulmuş bir parti olan CHP ile guru duyuyoruz. Biat kültürünün olmadığı , üyelerin bağımsız kararlarına saygı duyulduğu bir parti olmanın gereği olarak belediye başkan adaylarımızı partili üyelerimiz belirleyecek dedi.

Kaman Belediye Başkan Adayı Yahya Yaman ise, bu pazar CHP’de sandık kuracağız. Üyelerimiz kendilerine hizmet edecek olan belediye meclis üyelerini demokratik bir şekilde belirleyecekler dedi. Sandıktan çıkan oy oranlarına göre sıralamanın yapılacağını söyleyen Yaman, Kaman’da Demokratik bir seçim havasında geçecek olan meclis üyelerinin belirlenmesi kamplaşmayı da ortadan kaldıracak dedi.

Yaman önümüzdeki belediye seçimlerinde CHP olarak iyi bir hazırlık içinde olduklarını ancak diğer partilerin adaylarının açıklanmaması nedeni ile aktif bir propaganda dönemine girmediklerini söyledi. Önümüzdeki hafta diğer belediye başkan adaylarının belirlenmesi sonucuna göre seçim stratejilerini hayata geçireceklerini belirtti.

Bu seçim döneminde her kesimden oy alacaklarını iddialı bir şekilde dile getiren Başkan adayı Yahya Yaman, siyasetteki tecrübelerini bu seçimde de  hayata geçirerek Kaman Belediye Başkanlığı’nı alacaklarını söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.