CHP ve İYİ Parti’den Gövde Gösterisi… « Kırşehir Gerçek Gazete

29 Nisan 2024 - 07:02

CHP ve İYİ Parti’den Gövde Gösterisi…

CHP ve İYİ Parti’den Gövde Gösterisi…
Son Güncelleme :

20 Ocak 2019 - 11:54

Terme Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunun açılışı gerçekleşti.

CHP ve İYİ Partililerin beraber yürütecekleri seçim çalışma bürosuna yüzlerce partili katıldı.

Dondurucu bir soğuğa rağmen İlçelerden ve merkezden gelen yüzlerce vatandaş katılımı ile gerçekleşen açılışta CHP ve İYİ Parti İlçe Başkanları ve İl Yöneticileri hazır bulundu.

CHP ve İYİ Partinin gövde gösterisi olarak ta tanımlanan bu coşkulu kalabalığa hitaben bir konuşma yapan Ekicioğlu,  “Bizler 31 Mart akşamı seçimi kazandığımızda Kırşehir halkına verdiğimiz sözün arkasında olacağız. Kırşehir halkının bize 5 yıllığına vereceği hizmet görevini tüm ekibimizle birlikte en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız.

En temiz duygularla ve halkımızdan aldığımız gönül desteğiyle bu yola çıktık ve tek temennimiz de halkımızın bizlere olan güvenini boşa çıkarmamak. Türlü çatışmalardan, ötekileştirmelerden, kavgalardan ve karalamalardan her zaman uzak durduk ve durmaya da devam edeceğiz dedi.”

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.