CHP Yenilenecek « Kırşehir Gerçek Gazete

2 Mayıs 2024 - 06:31

CHP Yenilenecek

CHP Yenilenecek
Son Güncelleme :

02 Kasım 2018 - 13:37

Kırşehir CHP’de sular durulmuyor…

Yaklaşan yerel seçimlere giderken CHP’de yönetim değişikliği yapılması bekleniyor. CHP belediye başkan adayı olan Selahattin Ekicioğlu yeni parti yönetimi ile seçimlere girmek istediği öğrenildi.

Belediye başkan adaylığı konusunda CHP genel merkezinin yoğun baskıları ile aday olan Ekicioğlu’nun  seçimlere yeni yönetimle gitmek istediği kulislerde yer buldu.

Buna göre il başkanı Hacı Tanrubuyurdu haricindeki tüm CHP yöneticilerinin değiştirileceği haberlerine tepki veren üyeler, hendek atlatılırken at değiştirilemez. Görevlerinden alınmak istenen yönetimin milletvekili seçimlerinde başarılı olmuş bir yönetim olduğuna dikkat çektiler.

Kırşehir’de yönetimin değiştirilmesi partililer tarafından hoş karşılanmayacağını savunanlar, bu karar CHP’ye zarar verir dediler.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.