CHP’de Karar Günü « Kırşehir Gerçek Gazete

4 Mayıs 2024 - 05:19

CHP’de Karar Günü

CHP’de Karar Günü
Son Güncelleme :

04 Aralık 2018 - 13:56

Kırşehir CHP’de sular durulmuyor.

Belediye başkan adaylığı sürecinde adaylığı kesin gözle beklenen TSO eski başkanı Selahattin Ekicioğlu kendi ekibi ile çalışmak istediği öğrenildi.

Ekicioğlu’nun bu talebi üzerine önce merkez ilçe ve şimdide il yönetiminin istifası bekleniyor. En geç yarın açıklanması beklenen İl yönetimi ile verilecek karar sonrası  başkan adayı Ekicioğlu’nun bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

Kırşehir CHP’de yaşanan bu olaylar karşısında tepkilerini dile getiren partililer hendek atlanırken at değiştirilşmez ata sözünü hatırlatarak, madem İl ve ilçe yönetimi görevden alınacaktı seçime endeksli bir yönetim seçilseydi. Burada CHP’li seçmenlere sorulmadan genel merkez tarafından yapılan bu girişim seçmenler üzerinde olumlu etki yapmamaktadır.

Başkan adayı Selahattin Ekicioğlu ile İl yönetimi başkanı Hacı  Tanrıbuyurdu arasındaki şahsi davalar CHP’ye zarar vermektedir. Bir kişinin isteği ile il ve ilçe başkanlarının değiştirilmesi CHP seçmeni üzerinde hayal kırıklığı yaratmış bulunuyor.

Bilindiği üzere Kırşehir’de6 dönemdir belediye başkanlığını CHP kıl payı ile kaçırmıştı.CHP’nin bu seçimlerde büyük bir şansının olduğu nu ve bu şansında parti içindeki çekişmeler yüzünden kaybedilmemesi isteniyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.