Demokrasi Şehitlerimizi Anıyoruz…. « Kırşehir Gerçek Gazete

9 Mayıs 2024 - 19:45

Demokrasi Şehitlerimizi Anıyoruz….

Demokrasi Şehitlerimizi Anıyoruz….
Son Güncelleme :

23 Ocak 2019 - 12:35

CHP KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SELAHATTİN EKİCİOĞLU, 26’INCI ÖLÜM YIL DÖNÜMLERİNDE, HEMŞEHRİMİZ GAZETECİ UĞUR MUMCU İÇİN ANMA MESAJI YAYINLADI.

 

CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu, mesajında, ” Uğur Mumcu ileri görüşlü bir gazeteci, büyük bir vatansever ve onurlu bir insandı. Usta gazeteci ve yazar Uğur Mumcu’yu, haince katledilişinin 26. yılında özlemle anıyorum.” ifadelerini kullandı.

Ekicioğlu, 24 Ocak 2001’de öldürülen Gaffar Okkan’la ilgili olarak paylaştığı mesajda da “Gaffar Okan, canı pahasına terör ile mücadele eden gerçek bir halk kahramanıydı! Faili meçhul bir cinayete kurban giden Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ı saygıyla ve rahmetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.