Dulkadirliler, Ekicioğlu’nu bağrına bastı « Kırşehir Gerçek Gazete

4 Mayıs 2024 - 01:23

Dulkadirliler, Ekicioğlu’nu bağrına bastı

Dulkadirliler, Ekicioğlu’nu bağrına bastı
Son Güncelleme :

07 Ocak 2019 - 10:35

CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu için yapılan tanıtım toplantısına, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, İl Başkanı Baran Genç, Merkez  İlçe Başkanı  Doğan Yıldızhan katıldı.
Belediye Başkanı  Ekicioğlu’na destek için  ilimizde bulunan Milletvekili Metin İlhan, toplantıdaki kalabalığa, Kırşehir’de yeni bir yerel yönetim için el ele vermeliyiz. Kırşehir’in kalkınması için yerel yönetimlerin başarılı bir politika üretmesi lazım. Bizler Ekicioğlu’na sonuna kadar desteğimiz sürecektir. Sizleri bu kadar kalabalık görmem, desteklerinizin bu kadar fazla olması , Ekicioğlu’na şimdiden hayırlı olsun başkanım demekle tarif edilmelidir.Kırşehir makus talihini Ekicioğlu ile kıracaktır dedi.

Ekicioğlu ise Dulkadirlilere hitaben yaptığı konuşmasında, Başkan seçildiğim günden itibaren hiçbir ayırım yapmadan hizmet edeceklerini vurgulayarak, liyakatli her kes işinin başında olacaktır. Biz Kırşehir’e hizmet etmek için yola çıktık. Toplumda yaratılmak istenen Belediyenin borçları ile ilgili nasıl hizmet edilecek sorusuna cevaben, Kırşehir belediye olarak borçlu belediyeler sıralamasında 5. sırada.  Bu bizim için bahane olmayacaktır. Nasıl ki Eskişehir, İzmir, CHP ‘li belediyelerde olmasına rağmen bırakın Türkiye’yi Dünya çapında  isim  yapmış şehirlerimiz olmuştur. Belediye olarak tüketen değil üreten bir anlayışla  çalışacağız. Başta Kooperatifçilikle başlayan bir hız trendi ile başlayacağımız hizmetlerimiz e yeni projelerle devam edeceğiz dedi.

Dernek Başkanı Yavuz Dulkadiroğlu, 5 parça köyden oluşan ve Türkiye’nin bir çok yerleşim bölgelerinde  olan  Dulkadirliler, Kırşehir’de  de kalabalık bir  topluluktur diye başlayan konuşmasına, CHP’li belediye başkan adayı Selahattin Ekicioğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür  etti.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.