Dulkadiroğlu Aday Adayı « Kırşehir Gerçek Gazete

3 Mayıs 2024 - 03:53

Dulkadiroğlu Aday Adayı

Dulkadiroğlu Aday Adayı
Son Güncelleme :

13 Kasım 2018 - 11:31

Uzun yıllar siyaset hayatında onurlu duruşu ve Kırşehir sevdası ile tanınan Barbaros Dulkadiroğlu Kırşehir  için 41 projeyi geçireceklerini söyledi.

2014’te İl Genel Meclis üyeliğine seçilip, 2016 yılından bu yana Kırşehir il genel meclisi başkanlığı görevini yaptığı dönemde bir çok başarılara imza atan Dulkadiroğlu, Kırşehir Ak Partide ilk aday adayı oldu.

Yıllarca köy köy, ilçe ilçe, mahalle mahalle  Kırşehir’e hizmetkâr olabilmek için çaba gösteren aday adayı Barbaros Dulkadiroğlu. Kapımızı çalan bütün hemşehrilerimize Kırşehirlilik bilinciyle yani sevgiyle ve hürmetle yaklaştıklarını söyledi

Dulkadiroğlu yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “Ahilik bilincini kuşandık ve kapımızı gönlümüzü herkese açtık. Benim aday adaylığım davam İçin partim için ve Kırşehirim için bir kutlu haykırıştır. Biliyorum ki siyaset bir ekip işidir. Bizim bu şehirde yıllarca birlikte siyaset yaptığımız güvenilir Ekibimiz mevcuttur. Kıymetli arkadaşlarım; biz Dava ve çalışma arkadaşlarımla 41 proje hazırladık.

Evet AK parti demek proje demektir ama en başta projeleri eserlere yüceltme demektir. Rabbim nasip eder, liderim ve cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan ve partim uygun görürse açıklayacağımız projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Değerli dava arkadaşlarım;

Ben size büyük Kırşehir inşasının sözünü veriyorum ve diyorum ki Gönülleri yıkarak değil ihya ederek çalışacağız ve koşacağız. Aslolan şahsım değildir aslolan gönüllerdeki yerdir, aslolan Hizmettir. Bu niyetle yola çıktık. Ben hayatım boyunca üstlendiğim görevlerde hep bu duruşu ortaya koydum ve sizlerin huzurunda söz veriyorum ki Barbaros Dulkadiroğlu, Hakk ve halk Yolunda bu duruşu ortaya koymaya devam edecektir. Şunu da söyleyeyim; biz kadere iman ettik. Kırşehir’imiz için partimiz için kim hayırlıysa o olsun diyoruz. Destek ve dualarınızı bekliyoruz. Ve inanıyoruz ki bu sevda büyük Türkiye sevdasında Büyük Kırşehir’i kurma sevdasıdır. Kırşehir aşkına hizmet Yolunda durmak yok yola devam diyorum ve hepinizi ALLAH’a emanet ediyorum.ALLAH yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.