Ekicioğlu Başkan Büyükerşen’i ziyaret etti. « Kırşehir Gerçek Gazete

27 Nisan 2024 - 23:46

Ekicioğlu Başkan Büyükerşen’i ziyaret etti.

Ekicioğlu Başkan Büyükerşen’i ziyaret etti.
Son Güncelleme :

25 Ocak 2019 - 16:59

18 Ocak 2019 Perşembe günü Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret eden Kırşehir Belediye Başkan Aday Selahattin Ekicioğlu, görüş alış verişinde bulundu.

 

Büyük Ozan Neşet Ertaş’ın memleketi Kırşehir’den tüm Kırşehir halkının kucak dolusu selamlarını ileten Ekicioğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile 31 Mart yerel seçimleri öncesi görüş alış verişinde bulunarak projeleriyle ilgili bilgi de verdi.

 

Ziyarette, Eskişehir’in Anadolu’nun ve Avrupa’nın en yaşanabilir kentlerinden biri olmasında katkısı bulunan sosyal demokrat anlayışın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in projelerinin tüm dünya tarafından ilgiyle izlendiğini ve örnek alındığını belirten Ekicioğlu; Kırşehir halkının beklentisi doğrultusunda kendilerinin de CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı gösterilmesiyle birlikte proje çalışmalarını başlattıklarını ve bu bağlamda Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in tüm proje ve uygulamalarının Kırşehir Proje Ekibi tarafından ilgiyle izlendiğini söyledi.

 

Bu noktada, Anadolu’nun ortasında, geçmiş demokrasi tarihinden ve kültüründen Ahilik Felsefesinin boy verdiği Şirin Kırşehir’in de tıpkı Eskişehir gibi bir umut ışığı olması için Kırşehir’de toplumun tüm kesimlerinden alacakları destekle Kırşehir için çalışacaklarını söyleyen CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu, başkan seçildikten sonra da Eskişehir ile bağlarını sürdürmek istediklerini ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in tecrübelerinden faydalanacaklarını söyledi.

 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de ziyaretinden dolayı Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu’na teşekkür etti. Büyükerşen, Selahattin Ekicioğlu’nun Kırşehir Belediye Başkanı seçileceğine inandığını belirterek, seçildikten sonra da kendilerinin gerek proje yardımlarını gerekse de tecrübe yardımlarını eksik etmeyeceklerini söyledi.

Görüşmenin ardından CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu tarafından  Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e üzerinde Atatürk resmi bulunan ve Kırşehir’in simgelerinden olan Oniks mermer taşı ile, üzerinde Neşet Ertaş’ın sazının işlemesinin bulunduğu bir plaket sunuldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.