Ekicioğlu; Belediye işçileri müsterih olsun… « Kırşehir Gerçek Gazete

28 Nisan 2024 - 19:56

Ekicioğlu; Belediye işçileri müsterih olsun…

Ekicioğlu; Belediye işçileri müsterih olsun…
Son Güncelleme :

27 Şubat 2019 - 14:07

EKİCİOĞLU: KIRŞEHİR’İ BİRLİKTE YÖNETİP BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ!

 EKİCİOĞLU: İYİ PARTİLİ ARKADAŞLARIMIZLA BU YOLA ÇIKTIĞIMIZDAN BERİ BÜYÜK BİR DESTEK ALIYORUZ!

31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Kırşehir halkıyla buluşmaya devam eden CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu’na İyi Parti İl Başkanı Müfit Göçen de eşlik ediyor.

CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu gittiği her yerde sevgi ile karşılanıyor. Kırşehir halkının sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Ekicioğlu, bunları yerinde çözeceğine söz vererek, “Yerinde dönüşümü de Kırşehir’de en iyi biz yapacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. En güzel şekilde hizmetle Kırşehir halkını buluşturacağız. İyi Partili arkadaşlarımızla bu yola çıktığımızdan beri büyük bir destek alıyoruz ve bu desteği boşa çıkartmamak için canla başla çalışacağız.” dedi.

Kırşehir halkının desteğini boşa çıkartmamak ve gelecek nesillere iyi bir Kırşehir bırakmak için halkı yönetime ortak edeceklerini belirten Ekicioğlu, “Kırşehir’de yoksulluğu ortadan kaldıracağız, hayatı ucuzlatacağız” dedi. Kırşehir’de suya kadar her şeyi ucuzlatacakları sözünü veren Ekicioğlu, kendi dönemlerinde hayatı pahalılaştıran ne varsa ortadan kaldıracaklarını ifade etti.

Kamuoyunda sık sık işçi çıkarımı vb. konuların bilinçli bir şekilde gündeme getirildiğine işaret eden Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi’nde çalışan emekçilere de seslenerek “Çalışan tüm emekçi kardeşlerime sesleniyorum, kim hangi partiden olursa olsun, sözümüzdür, hiçbir emekçinin işine son verme gibi bir derdimiz yok, biz çalışanlara teminat verirken bununla birlikte yeni istihdam alanları da yaratacağız ve daha çok hemşerimize iş olanağı yaratacağız. Belediye çalışanlarımız bizim yol arkadaşlarımızdır.” dedi.

Kırşehir’de yaşayan herkesin oyuna talip olduğunu da ifade eden Ekicioğlu, Kırşehir’i birlikte yönetip, birlikte büyüteceklerini söyledi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.