Ekicioğlu ile kazanacağız « Kırşehir Gerçek Gazete

28 Nisan 2024 - 21:21

Ekicioğlu ile kazanacağız

Ekicioğlu ile kazanacağız
Son Güncelleme :

08 Mart 2019 - 14:59

İyi Parti Sosyal Politikalar ve Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel İdare Kurulu Üyesi Fuat Yıldırım ve Sosyal Politikalar ve Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Cana Çakır 6 Mart 2019 Çarşamba günü Kırşehir’e geldi. Millet İttifakının seçim bürosunu ziyaret eden İYİ Parti Yönetimi Millet İttifakı Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu’na destek verdi.

İyi Parti Sosyal Politikalar ve Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, konuşmasında şunları ifade etti:

“İttifakımızın Belediye Başkan Adayım Selahattin Ekicioğlu’nu destekleme çalışmalarında destek olmak için yanında olmak istedik. Kadınlarımıza çok iş düşüyor. Son 25 günümüz. Çok kıymetli. Ben Selahattin başkanımızın yüzde yüz kazanacağını düşünüyorum.

İttifak adayımız ve diğer partilerin belediye başkan adayları nezdinde de kadınlarımıza çok iş düşüyor. Ancak hem Cumhuriyet Halk Partili kadınlarımızdan hem de İyi Partili kadınlarımızdan şunu rica ediyorum. Bu rehavete kapılmayın. Sizin açamayacağınız, ikna edemeyeceğiniz insan ve kapı yok. Biz aktif siyasetin içinde olduğunuz kadar aktif siyaseti de destekleyin.

Herkesin önünde Selahattin Ekicioğlu’ndan söz almak istiyorum. Kadınlarımız Kırşehir’de artık sizin vaatleriniz değil, projelerinizdir diyorum çünkü, kazanacağınızdan eminim.

Selahattin Beyden rica ediyorum, lütfen kadınlarımızın haklarından haberdar olacağı bilgilenip, yardımcı olunacak bir hukuk bürosu kurun. Bana bu sözü vermenizi istiyorum.”

CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu da konuşmasında şunları ifade etti:
“Kadınlarla ilgili projelerden bahsederken Genel Başkan Yardımcımız bizden bir söz istedi. Biz her zaman kadın erkek eşitliğini savunan insanlarız. Bizden istediği bu sözün her zaman arkasındayız. Kurtuluş Savaşını sadece erkekler kazanmadı, Fatma bacılar, nene hatunlar cephenin gerisinde ki gerçek kahramanlar bunlar. Onun için Türkiye’de kadın erkek eşitliğinde gerçekten yaşamın alanlarında ciddi sıkıntılar var. Bunları aşmak içinde yerel ve merkezi yönetimlerin aşamadığını bizler aşmak için elimizden gelen projelerin tamamını hayata geçireceğiz.”

“Savaşa değil seçime gidiyoruz” diyen Ekicioğlu, ülkenin geldiği noktada gerginlikten nemalanan siyasetçiler olduğunu belirterek, “Demokrasi gazisi Kırşehirliler olarak buna müsaade etmeyeceğiz.

İncinsek de incitmeyeceğiz, Ahi Evran’ın, Âşık Paşa’nın torunları olarak hoşgörü kültürünün mirasçılarıyız. Bu şehri Kırşehir’de yaşayanlarla birlikte yöneteceğiz.”

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.