Ekicioğlu Kamander’i Ziyaret Etti « Kırşehir Gerçek Gazete

29 Nisan 2024 - 08:33

Ekicioğlu Kamander’i Ziyaret Etti

Ekicioğlu Kamander’i Ziyaret Etti
Son Güncelleme :

01 Ocak 2019 - 13:20

CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu Kamanlılar Derneği’ne ziyarette bulundu.

CHP il Başkanı Baran Genç ve İlçe  başkanı  Doğan Yıldızhan’ın da  bulunduğu ziyarette Kamanlılarla bir araya geldi.

Kamanlılar Derneği Başkanı  Cahit Aydındurmuş  tarafından karşılanan  Ekicioğlu ile şehrin sorunlarını konuştular. Ekicioğlu  burada yaptığı konuşmasında hiçbir ayırım yapmadan Kırşehir’e hizmet edeceklerini belirterek, “Ben bu şehre maraba olarak hizmet etmek için yola çıktım” dedi. Ekicioğlu konuşmasının devamında  Kırşehir’i bir Eskişehir, bir Aydın, bir Çorlu, bir İzmir yapmak için kolları sıvadık. Vatandaşlar arasında hiçbir ayırım yapmadan eşit hizmet ilkesinden ayrılmayacağım. Herşeyimiz  şeffaf olacak. Belediye olarak herkese hesap verebilirlik ilkesi doğrultusunda tüm yatırım ve harcamaları vatandaşlarımla paylaşacağım. hiçbir zaman kapalı kapılar ardından hesap yapmayacağız. Kırşehir’e yapılacak hizmetlerin her detayını sorup, tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının onayını alacağız. Kırşehir ‘e hizmet etmek için projelerimiz var, bunlardan bir tanesi de kooperatifçilik olacak İzmir’deki gibi, ilimizdeki üreticilerin ürünlerini alıp, halka aracısız ucuz ürün satışlarını yapacağız. Kırşehir halkı ihtiyaçlarını daha ucuza ve kaliteli olarak alacak. dedi.

Kırşehir Belediyesi olarak ülke genelinde CHP’li belediyelerle irtibat halinde çalışacaklarını belirterek, Kırşehir’de ilkleri gerçekleştireceğiz. Nasıl ki Eskişehir Belediyesi marka bir şehir oldu bizde aynısını yapacağız.

Dernek üyelerinin sorularını da cevaplayan başkan Ekicioğlu,  Başkanlığı kazandığınızda İYİ parti ile yapacağınız bir ittifakta başkan yardımcısının kim olacağı ve encümen üyelerinin paylaşımı nasıl olacak sorusuna henüz yeni yeni müracaatları almaya başladık. İyi Parti ve CHP olarak bir araya geleceğiz kararı sonra vereceğiz dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.