Ekicioğlu, Kırşehirlilerin Regaip Kandilini Kutladı. « Kırşehir Gerçek Gazete

20 Mayıs 2024 - 00:03

Ekicioğlu, Kırşehirlilerin Regaip Kandilini Kutladı.

Ekicioğlu, Kırşehirlilerin Regaip Kandilini Kutladı.
Son Güncelleme :

07 Mart 2019 - 10:32

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu 7 Mart Perşembe günü 2019 yılının ilk kandili olan Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Ekicioğlu, mesajında şunları ifade etti:

7 Mart Perşembe günü 2019 yılının ilk kandili olan Regaip Kandilini idrak edeceğiz. Müslümanlar için yeri ayrı olan Regaip Kandilinden sonraki gün ise 3 aylar başlayacak.

2019 yılının ilk kandili olan Regaip Kandili perşembe akşamı idrak edilecek. Arzu etmek, güzel şeyleri istemek anlamına gelen Regaip Kandilinde açılan eller, Allah’a edilen dualar kabul olur.  Bu gece ibadet edenin, tövbe edenin arzularının verileceği ümit edilir. 2019 yılının ilk kandili olan  Regaip Kandili 7 Mart perşembe gecesi idrak edilecek. 8 Mart cuma günü ise Ramazan ayının habercisi 3 aylar başlayacak.

2019 yılında içinde bulunduğumuz zor koşullardan umut dolu, barış dolu, huzur dolu yarınlara tüm Kırşehirli hemşerilerimin ve İslam aleminin Regaip Kandilini kutluyorum.” dedi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.