Ekicioğlu’ndan Öğrencilere Yarıyıl Mesajı « Kırşehir Gerçek Gazete

29 Nisan 2024 - 08:34

Ekicioğlu’ndan Öğrencilere Yarıyıl Mesajı

Ekicioğlu’ndan Öğrencilere Yarıyıl Mesajı
Son Güncelleme :

17 Ocak 2019 - 12:43

İlkokul, ortaokul ve liselerde 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminin 18 Ocak 2019 Cuma günü sona erecek olması nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu bir mesaj yayınladı.

 

CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu, tüm öğrenci, öğretmen ve velilere iyi bir dönem sonu tatili geçirmelerini diledi. Ekicioğlu mesajında şunları söyledi:

“Sevgili öğrenciler, 17 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayan 2018-2019 eğitim öğretim yılı birinci kanaat dönemi 18 Ocak 2019 Cuma günü sona eriyor. Bir dönem boyunca hiç durmadan çalıştınız; kimi zaman iyi not aldınız, kimi zaman kırık not aldınız. Ama hepiniz bu eğitim öğretim yılını yoğun bir şekilde yaşadınız.

Şimdi tatil zamanı geldi. Tatilinizi en iyi şekilde geçirmenizi, bol bol dinlenmenizi, oyun oynamanızı ve kitap okumanızı diliyorum. Tabii karnelerinizdeki not durumlarına göre de eksiklerinizi belirleyip o eksiklikleri gidermek için planlarınızı da oluşturun ve unutmayın ki sizler bizim geleceğimiz ve umudumuzsunuz.

Bu vesileyle 2018-2019 eğitim öğretim yılını tamamlayan tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor iyi bir tatil geçirmelerini diliyorum” dedi.

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.