Ekicioğlu’ndan Teşekkür Mesajı « Kırşehir Gerçek Gazete

10 Mayıs 2024 - 19:28

Ekicioğlu’ndan Teşekkür Mesajı

Ekicioğlu’ndan Teşekkür Mesajı
Son Güncelleme :

02 Nisan 2019 - 11:12

Sevgili Cumhuriyet Halk Partisi mensupları ve büyük ailem Kırşehirli Hemşerilerim!

31 Mart 2019 yerel seçimleri güzel şehrimiz Kırşehir’in geleceğini yeniden belirlemenin ve demokrasiyi yeniden hakim kılmanın seçimi olarak tarihimize yazılmıştır.

Bizler yerelde iktidar olamayanın genelde de iktidar olamayacağının bilincindeyiz. O yüzden de biz bu yolculuğa 6 Aralık 2018 tarihinde sizlerle birlikte başladık.

Bu yolculuğumuzun en yeni, en dinamik ve en uzun vadeli hedefi olan ve umudu beraber ektiğimiz siz Kırşehirli Hemşerilerimi yapmış olduğunuz tercihten dolayı canı gönülden kutluyorum.

Bizler hep birlikte temiz bir Kırşehir özlemi ile yola çıktık. Sokaklarıyla, parklarıyla yollarıyla, trafiğiyle, kültür-sanat alanlarıyla, spor tesisleriyle yaşanabilir bir kent yaratmak için hep birlikte çalıştık ve projeler ürettik.

Sürecimizin her aşamasında birlikte karar alıp birlikte uygulayacağımız projeleri oluşturduk. Demokrasinin hedefe ulaşıldığında inilecek bir teren olmadığını birlikte kanıtlayacağız. Biz biliyoruz ki Kırşehir için hayata geçecek olan projelerimizi hep birlikte yapacağız.

Sevgili Hemşerilerim, geleceği birlikte kurmak ve yaşanabilir bir Kırşehir yaratmak için unutmayın ki sizlere ihtiyacımız var. Umudu olmayanlar geleceği kurgulayamazlar. Unutmayın ki sizler olmadan yarınlarımız da olmayacak.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde geleceğimizi birlikte belirlemenin ve Kırşehir’i hep birlikte yönetecek olmanın ilk adımını  attık. Bu güzel şehri hep birlikte yöneteceğiz!

Bu vesileyle 31 Mart seçimlerinde bizlere destek vererek şehrimizin değişimine katkı sunan CHP Kırşehir Milletvekili Sayın Dr. Metin İlhan’a, CHP İl Başkanı Sayın Ecz. Şeref Baran Genç ve İl Yönetim Kurulu’na, İyi Parti İl Başkanı Sayın Müfit Göçen ve İl Yönetim Kurulu’na, CHP Merkez İlçe Başkanı Sayın Doğan Yıldızhan ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu’na, İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Sayın Yaşar Nuransoy ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu’na, CHP Kadın Kolları’na, CHP Kırşehir Gençlik Kolları’na, İyi Parti Kırşehir Gençlik Kolları’na, CHP İl Genel Meclisi Üyesi Adaylarımıza, Belediye Meclisi Üyesi Adaylarımıza, tüm Cumhuriyet Halk Partisi sevdalılarına, tüm STK Temsilcilerine, Sendikalara, Derneklere ve burada adlarını sayamadığım ancak başından beri bizlere gönül desteğini sunarak Kırşehir’de demokrasi meşalesini yakan tüm KIRŞEHİRLİ HEMŞEHRİLERİME sonsuz sevgi, saygı ve teşekkürlerimizi sunuyorum.

SELAHATTİN EKİCİOĞLU

                                                                KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.