Ensarioğlu: Devletin kurumları olur, Devletin partisi olmaz « Kırşehir Gerçek Gazete

29 Nisan 2024 - 05:26

Ensarioğlu: Devletin kurumları olur, Devletin partisi olmaz

Ensarioğlu: Devletin kurumları olur, Devletin partisi olmaz
Son Güncelleme :

23 Mart 2019 - 16:54

iYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Salim Ensarioğlu Millet İttifakına destek için  Kırşehir’e geldi.

Genel Başkan Yardımcısı Ensarioğlu İYİ Parti İl binası önünden Müftülük Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosundaki açık hava toplantısına katıldı.

Seçim bürosu önünde toplanan topluluğa hitap eden Ensarioğlu,  Devletin Partisi olmaz diye başladığı konuşmasında, tüm siyasilere seslenerek lütfen devleti yıpratmayalım dedi.

Ensarioğlu,  bu zaman kadar 3. dönem bakanlık yaptığını ve 5 defada genel başkan yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu belirterek,  Devletin kurumları olur, Devletin partisi olmaz. Halkın partisi olur. Şu anda partiler devletin partileri ile yarışıyor. böyle bir yanlış olmaz. buradan valilere kaymakamlara sesleniyorum. lütfen bu devleti yıpratmayalım. Onun ağırlığını koruyalım. Nice partiler geldi geçti.Nice partiler kapandı. Ama devlet kalıcıdır. Ben dört terbiye aldım. aile, dini, siyasi ve devlet terbiyesi.  Bu yapılanlar ayıptır günahtır. Devlet kutsaldır. Görevleri bellidir. Devletin imkanlarını kullanarak siyaset yapılmamalıdır dedi.

Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu seçim bürosuna ziyarette bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Salim Ensarioğlu ve beraberindeki heyete teşekkür ederek başladığı  konuşmasında, Geldiğiniz bu topraklar Ahilik felsefesi’nin merkezi Ahi Evran’nın torunları olarak bu coğrafyada yaşadığımız Aşıkpaşa’nın Cacabey’in Yunus Emre’nin Hacıbektaş’ın  büyümüş bir kuşağın  memleketine hoş geldiniz dedi.

Ülkemiz ve çocuklarımıza dürüstlük felsefesi içinde bir hayat verebilmeliyiz. Buradan nasıl bir Türkiye nasıl bir Kırşehir istediğimize baktığımızda kendimiz için değil kentimiz için yola çıktık.bunu da Kırşehirlilerle beraber başaracağız. Bütün sivil toplum örgütleri, sendikalar ve vatandaşlarımızla başaracağız. Türkiye elden giderken , üretimden düşmüş  bir ülkeyi ayağa kaldırmak için çalışacağız. Türkiye elden giderken  bir kenarda oturmak gibi bir şansımız yok. Millet ittifakı ile sonuca baktığımızda , gerçekten  ülkemizi büyük sorunlar bekliyor. özellikle ekonomi olarak çok kötü duruma düşürüldük. Bu sorunlarla uğraşacağımıza küçük çıkarlar uğruna  çamur at izi kalsın  mantığı ile yola çıkanlar  aslında baştan batıyorlar. Üretmeyen, issizliğin tavan yaptığı, yoksuzluğun arttığı bir dönemden geçerken, bir daha bir daha iktidarda kalmak için ayak oyunlarına devam ediyorlar. Daha çok demokrasi daha çok insan hakları, daha çok üretmekle Türkiye’yi ayağa kaldıracağız. Hiç kimseyi incitmeden, hiç kimseyi ötekileştirmeden kırmadan  bu sorunları halledeceğiz. Herkes rahat olsun.

Herkes bu ülkeyi diğerinden fazla fazla sevemez. Herkes eşit seviyor. Ne zaman birileri daha çok seviyorum diyorsa bilin ki o koltuğu ve parayı seviyordur. Kırşehir’de ortak akılla belediyeyi yöneteceğiz dedi

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.