Faruk Şahin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oldu « Kırşehir Gerçek Gazete

19 Nisan 2024 - 04:07

Faruk Şahin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oldu

Faruk Şahin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oldu
Son Güncelleme :

03 Ocak 2019 - 11:00

Faruk Şahin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Olarak Atandı!
Kırşehir Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Faruk Şahin Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı’nın 41218064-93.02-340 sayılı arama ve görevlendirme kararı ile Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atandı.

Görevde kaldığı süre içinde birçok başarılara imza atan, İlimiz  Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yapan Emre Aslan’ın yerine getirilen Faruk Şahin görevine başladı.
Kırşehir Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Faruk Şahin Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı’nın 41218064-93.02-340 sayılı arama ve görevlendirme kararı ile Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atandı.
Uzun yıllar Kredi Yurtlar Kurumunda İl Müdürlüğü yapan  Faruk Şahin,  Kırşehir’de sporun gelişmesi ve geliştirilmesi noktasında çalışmalar yürütecek.
Yaşayan Hazineler Gençlik Sohbetleri ve Bacıyan-ı Rum Kültürü çalışmaları ile Kredi ve Yurtlar Kurumu Kırşehir İl Müdürlüğü’nde birçok çalışmayı hayata geçirmişti

Faruk Şahin’e yeni görevlerinde başarılar dileriz..

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.