FATMA BACI ÇOCUK EVLERİNİN ZİYARETÇİLERİ YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ… « Kırşehir Gerçek Gazete

27 Nisan 2024 - 03:55

FATMA BACI ÇOCUK EVLERİNİN ZİYARETÇİLERİ YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ…

FATMA BACI ÇOCUK EVLERİNİN ZİYARETÇİLERİ YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ…
Son Güncelleme :

01 Ocak 2019 - 14:31

Valimiz Sayın İbrahim Akın’ın eşi Saliha Akın, Kırşehir Fatma Bacı Sevgi Evlerini ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi.

Ziyaretinde çocuklara çeşitli hediyeler veren ve onlarla birlikte pasta kesen Sayın Valimizin eşi Saliha Akın, kimsesiz çocukları sevindirmenin verdiği mutluluğun tarif edilemeyecek bir duygu olduğunu söyledi.

Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla düzenlenen programlarda sık sık bir araya geldiklerini, onların yanında olduklarını çocuklara her fırsatta hissettirme gayretinde olduklarını belirten Sayın Valimizin eşi Saliha Akın, “Devletimizin koruması altındaki çocuklarımızın yalnız olmadıklarını hissettirmek, onları sevindirmek bizleri de mutlu ediyor. Kimsesiz çocukları, kendi çocuklarımızdan ayrı tutmuyoruz. Bu duygularla, bütün çocuklarımızın yeni yılını kutluyorum. Umuyorum ki yeni yıl çocuklarımız için sağlıklı, mutlu bir yıl olur.” dedi.

Belediye Başkanı eşi Zerrin Bahçeci, Vali Yardımcılarımızın eşleri, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü eşi Kadriye Karakaya, İl Emniyet Müdürü eşi Kezban Akyüz, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü eşi Münire Baykara, İl Defterdarı eşi ve kurum yöneticilerinin de yer aldığı ziyaret, Sayın Valimizin eşi Saliha Akın’ın çocuklarla tek tek ilgilenmesi ve çocukların da kendi yaptıkları el emeği ürünleri Valimizin eşine hediye etmeleri ile sona erdi.ghostwriting österreich

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.