Gazeteciyim diyen postacılar rantçılar kaybetti. « Kırşehir Gerçek Gazete

10 Mayıs 2024 - 14:18

Gazeteciyim diyen postacılar rantçılar kaybetti.

Gazeteciyim diyen postacılar rantçılar kaybetti.
Son Güncelleme :

01 Nisan 2019 - 11:15

Dün tamamlanan yerel seçim sonuçlarının ardından  Kırşehir’de, İYİ Parti’nin desteklediği CHP adayı Selahattin Ekicioğlu, 88.025 toplam oyun 31.705’ini alarak belediye başkanı seçildi.

Kırşehir belediye başkanı olan Yaşar Bahçeci ise 27.686 oy alarak seçimi 2. sırada tamamladı.Kırşehir Belediye Başkanlığını kazanan Millet İttifakı CHP adayı Selahattin Ekicioğlu,seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından parti binasında yaptığı teşekkür konuşmasında   kazanan Kırşehir halkı oldu dedi.

Ekicioğlu, Kırşehir’deki belediye başkanlığı seçimlerini kimse kaybetmedi.Bizimle beraber yarışa giren ve medeni cesareti olan adaylarımızı buradan kutluyorum.Kazanan Kırşehir oldu.İyi Parti ve CHP ittifakınada buradan teşekkür ediyorum. Bu seçimlerde diğer partilerden de oy aldık. Çünkü hiç kimseyi kırmedık, incitmedik, şu an bile buraya gelirken  incittiğim insanlar varsa özür dilerim. Burada kazanan Kırşehir oldu. Kırşehir halkı oldu.kaybedenler ise Devlette çalışıpğta gazeteciyim diyen , rant peşinde koşan postacılar, hırsızlar kaybetti.Kendini seven  parayı seven  çıkarcılar  rantçılar kaybetti. Eline kamerayı alıp,onun bunun işadamlarını tehdit edenler kaybetti.

Şunu da söylemek istiyorum.Kalplere girdiyseniz, kalplere dokunduysanız, seçimi de kaybetseniz aslında kazanan sizsiniz. Biz kardeşliği ve insanlığı savunuyoruz. Seçim sürecinde kimseyi kırmadan yolumuza devam ettik, bu süreci kazasız, belasız tamamladık Burada özellikle kadınlarımıza gençlerimize desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bu bir emek işi, bu  bir inanma işi, biz inandık. zor olan imkansızı başardık. Çünkü hayata pozitif bakıyoruz. Gerçekçi olursanız imkansızı başarırsınız. bizler gerçekçi idik. ayaklarımız yere basıyordu.Biz gücümüzü sizden alıyorduk.halka sırtını dayayanın sırtı yere gelmez.

CHP 1989 dahil olmak üzere 1991 den beri tam 30 yıl sonra tekrar belediyeyi kazandık. Sizleri mutlu ettiysek, bu gençlerin önünü açtıysak gelecek kuşaklara umut olduysak, umudu yeşertip yeniden ektiysek, umudu da hasat edeceğiz. dedi.

CHP İl Başkanı Baran Genç ve İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen de konuşmalarında, kendilerine destek veren seçmene ayrıca teşekkür etti.

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.